Přeskočit na obsah

Herní mini LED QHD monitor AGON PRO s 300 Hz odezvou

AGON PRO AG274QGM

Herní značka AGON společnosti AOC představila mimořádně rychlý mini LED monitor AGON PRO AG274QGM. 68,6 cm (27”) AG274QGM se může pochlubit IPS panelem s rozlišením QHD (2560 x 1440 pixelů), až neuvěřitelnou obnovovací frekvencí 300 Hz, podporou NVIDIA G-SYNC ULTIMATE a NVIDIA Reflex Analyzerem.

V soutěžním prostředí rychlých her, kde se vítězství měří v milisekundách, může jediný špatně vypočítaný cíl nebo dokonce mírné zpoždění vstupu znamenat brzkou ztrátu. Hry využívající NVIDIA Reflex API sníží vstupní latenci dynamickou synchronizací GPU Geforce s CPU, AGON PRO AG274QGMtakže hráči mohou rychleji dosahovat cíle, reagovat rychleji a mířit přesně. Kromě toho může sada NVIDIA Reflex Analyzer pracovat v tandemu s monitory a vstupními zařízeními s podporou NVIDIA Reflex, což uživatelům umožňuje přesně vidět, jaká je jejich celková latence systému a umožňuje jim skočit do her s vědomím, že jejich počítač pracuje s nejnižší možnou latencí.

AGON PRO AG274QGM je vytvořen pro soutěžní hraní, kde záleží na milisekundách. Tento ambiciózní herní monitor nabízí výjimečnou obnovovací frekvenci 300 Hz a dobu odezvy GtG jen 1 ms. AG274QGM se může pochlubit rozlišením QHD (2560 x 1440 pixelů), které je ideální variantou pokud jde o dosahování vysokých snímkových frekvencí a zároveň vysoké vizuální věrnosti.

IPS panel AG274QGM s širokým barevným gamutem zajišťuje široké pozorovací úhly a skvělou přesnost barev, podpořenou patentovanou kalibrací barev od společnosti NVIDIA. Mini LED podsvícení monitoru se skládá z 576 stmívatelných zón, což umožňuje monitoru dosáhnout certifikace VESA DisplayHDR 1000 pro poutavý jasný obraz a hlubokou černou, což má za následek skutečně pohlcující vizuální zážitek. V kombinaci s vysokou obnovovací frekvencí 300 Hz to dělá z AG274QGM mimořádně rychlý mini LED monitor. Tento model je navíc dodáván s technologií NVIDIA G-SYNC ULTIMATE, která uživatelům umožňuje využívat výhod variabilní obnovovací frekvence pro eliminaci zadrhávání a trhání. Navíc snižuje vstupní zpoždění, i když jsou povoleny vysoce věrné funkce, jako je realistické HDR. Vestavěný modul G-SYNC nabízí variabilní overdrive, kdy je odezva pixelů optimalizována pro změny obnovovací frekvence. AG274QGM umožňuje hráčům vychutnat si zážitek skutečně bez duchů při méně než ideálních snímkových frekvencích.

AGON by AOC logoAG274QGM navíc obsahuje NVIDIA Reflex Analyzer. Tento modul detekuje kliknutí přicházející z herní myši a měří čas, za který se výsledné pixely změní (např. záblesk ústí zbraně) na displeji. Pro větší flexibilitu při každodenním používání je AG274QGM dodáván se čtyřmi porty USB 3.2, které uživatelům poskytují přímé připojení pro jejich periferní zařízení, jako je klávesnice nebo myš. Zeleně označený USB port je určen pro integraci s NVIDIA Reflex Analyzerem.

Dostupnost a doporučená koncová cena monitoru AGON PRO AG274QGM ještě nejsou potvrzeny.

Generated by Feedzy