Přeskočit na obsah

Herní studio Remedy mění své logo

Studio Remedy Entertainment, známé pro své hry jako Control a Alan Wake, odhalilo nové firemní logo, které bude reprezentovat společnost v budoucnu.

Nové logo společnosti Remedy

Remedy Entertainment, finské herní studio, které stojí za několika úspěšnými hrami, včetně Control a Alan Wake, odhalilo nové firemní logo. Toto nové logo nahrazuje původní design, který společnost používala již mnoho let. Studio se rozhodlo pro tuto změnu, aby vyjádřilo svou vizi pro současnost a ukázalo svůj vývoj v průběhu let.

V příspěvku na blogu Remedy vysvětluje, že kulka v písmenu R ve starém logu reprezentovala éru Maxe Payna, ale jejich nynější portfolio her je mnohem širší. Proto se studio rozhodlo aktualizovat a předefinovat svou vizuální identitu, aby lépe vyjádřilo svou vizi pro současnost, přineslo větší konzistenci a ukázalo svůj vývoj v průběhu let. Toto nové logo je tedy symbolem nové etapy v historii Remedy, která zahrnuje nejen nové hry, ale také neustálý růst a rozvoj.

Remedy Entertainment se snaží ukázat, že nové logo je důležitým krokem pro studio a že bude reprezentovat společnost v budoucnu. Toto studio je známé pro své kvalitní hry, které jsou charakteristické pro své silné příběhy a kreativitu. Nové logo má tak sloužit jako symbol, který bude reprezentovat tuto kreativitu a neustálý růst.

Obrázek: gameinformer.com