Přeskočit na obsah

Hi-Fi Rush obohatí nové módy

Hi-Fi Rush, jeden z nejlepších hudebních překvapení roku, se obohacuje o bezplatnou aktualizaci, která přináší nové herní režimy a další obsah.

Hi-Fi Rush a nové módy

Hi-Fi Rush, akční rytmická hra, která vzbudila pozornost jako překvapení roku, představuje svou novou bezplatnou aktualizaci. Tato novinka rozšiřuje hudební hru přidáním nových režimů a dalšího obsahu.

Aktualizace s názvem „Arcade Challenge! Update!“ bude dostupná od 5. července a nabízí dva nové herní režimy, které lze odblokovat po dokončení hlavní hry. K těmto novinkám se dostanete prostřednictvím nové herní skříně, kterou najdete ve vašem úkrytu. První režim, BPM Rush, vás postaví proti nepřetržitým vlnám nepřátel, kdy tempo úderů za minutu postupně zvyšuje s každou úrovní, dokud neskončí v maximálních 200 BPM.

Druhý nový režim, Power Up! Tower Up!, je novou verzí Rhythm Tower, kde hráči musí vybavit svého nedostatečně vybaveného Chaiho náhodnými vylepšeními, když se vydají vzhůru a čelí vlnám nepřátel.

Tato aktualizace také představuje nové funkce fotorežimu, včetně nálepek, filtrů a pozic, nové možnosti oblečení pro postavy Chaiho a Korsicu, nový design a doplňky pro 808 a speciální útoky, mezi kterými najdete CNMN a Smidge.

Obrázek: xbox.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS