Přeskočit na obsah

Hollow Knight: Silksong se odkládá

Hollow Knight: Silksong je očekávané pokračování úspěšné 2D akční plošinovky z roku 2017, které fanoušci série s napětím očekávají. Bohužel se tomu tak nestane v letošním roce.

Hollow Knight: Silksong se odkládá

V roce 2017 se na počítačích objevila zajímavá nezávislá 2D akční plošinovka s názvem Hollow Knight. Hra nabídla hráčům poutavou hratelnost, skvěle napsaný příběh a nádherný vizuální design. Titul byl oceněn a dlouho se spekulovalo o možnosti jeho pokračování. To se nakonec stalo v roce 2019, kdy bylo oznámeno pokračování s podtitulem Silksong.

Naděje a následné zklamání

Když se titul poprvé představil v roce 2019, vývojáři na něm již téměř 5 let pracovali. Na nedávném Xbox & Bethesda Games Showcase jsme se dočkali prvních herních záběrů a datum vydání bylo stanoveno na letošní červen, což nasvědčovalo tomu, že vývoj postupuje podle plánu. Bohužel včera Matthew Griffin, šéf marketingu, oznámil na svém Twitteru, že hra bude muset být odložena.

Důvodem odložení titulu, který Griffin na svém Twitteru oznámil, je potřeba dalšího vyladění hry vývojáři, aby mohli fanouškům přinést kvalitní a dobře propracovaný zážitek. Bohužel Griffin neuvedl, kdy se hra nově objeví na našich počítačích a konzolích. Odklad může být tedy jen o týden, měsíc nebo dokonce celý rok. Doufejme, že Hollow Knight: Silksong nebude mít takový dlouhý odklad jako některé jiné herní tituly, které se měly v letošním roce objevit.

Obrázek: xbox.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy