Přeskočit na obsah

IdeaSense posiluje své řady a do týmu vítá Jana Janíka

Inovační společnost IdeaSense se rozrostla o nového člena. Jan Janík, který ve firmě působí od roku 2013 jako aktivní člen IdeaSense Advisory Boardu a na inovačních projektech se podílí od září 2021, nastoupil na pozici Innovation Thought Leadera a Business Development Managera. V rámci projektu VR Training bude dohlížet na design vývoje software i hardware školicí platformy.

V IdeaSense, která klientům pomáhá inovovat produkty, služby a business modely prostřednictvím metody Inovačních farem, se Jan Janík bude jako Innovation Thought Leader a Business Development Manager podílet na klíčových inovačních projektech. Do společnosti přináší své rozsáhlé pracovní zkušenosti, jež získal za dobu svého působení jako výrobní ředitel ve firmě Toma, na pozici viceprezidenta v Aero Vodochody a jako ředitel Procurementu v Pepsi i Českého mobilu (tj. Oskar a později Vodafone).

Janík IdeaSense obohatí i o expertízu z dopravního odvětví – byl členem představenstva Českých Aerolinií, v rámci něhož vedl letový úsek, ředitelem školicího střediska Českých Aerolinií, aktivním instruktorem, examinátorem a kapitánem na dopravních letadlech Airbus (A320).

„Jan Janík je výraznou posilou inovačního týmu, vzhledem k jeho zkušenostem z vysokého managementu napříč různými firmami, kreativitě a schopnosti řídit komplexní projekty. Jeho zapojení do týmu nám umožní využít v budoucnu obsloužit širší portfolio klientů a naše služby dále zdokonalovat,” říká Rudolf Čihák, spoluzakladatel IdeaSense.

Janík bude mít na starosti projekt VR Training, v rámci kterého bude dohlížet na design vývoje software i hardware této školicí platformy. „Díky mým dosavadním zkušenostem mohu v IdeaSense využít svůj víceoborový přesah a pomoci tak s širokou škálou projektů. Školení ve virtuální realitě mi dává možnost nahlédnout do různých prostředí, ať už je to petrochemický průmysl, letiště, vlaky či restaurace s rychlým občerstvením. Tato rozmanitost je jednou z věcí, která mě na mé práci v IdeaSense baví nejvíce a neustále mi rozšiřuje obzory,” říká Jan Janík, Innovation Thought Leader a Business Development Manager v IdeaSense.

Cílem projektu je zefektivnit školení zaměstnanců, které je v současné době finančně nákladné a jehož kvalita závisí na kompetenci jednotlivých školitelů. VR Training přináší řadu výhod, včetně efektivity školení.

TZ

Zdroj: JOBS NETWORK NEWS

Zdroj: B2B NETWORK NEWS

Generated by Feedzy