Přeskočit na obsah

Infor kupuje Lighthouse Systems

Společnost Infor oznámila akvizici Lighthouse Systems, předního dodavatele softwaru pro řízení výrobních operací (MES – Manufacturing Execution System). Jeho vlajkovou lodí je řešení Shopfloor-Online, které pomáhá výrobním společnostem řídit a zefektivňovat výrobní operace v oblasti řízení výrobní linky, kvality, zásob a údržby.

MES řešení od Lighthouse Systems, které lze plně integrovat se systémy Infor CloudSuite ERP, pomůže společnosti Infor reagovat na požadavky svých zákazníků a aktuální nároky na moderní, chytrou výrobu. Infor očekává, že tak bude moci zákazníkům chystajícím se na implementace ERP a MES systému nabídnout jedno integrované řešení, jež významně zkrátí návratnost investice.

Lighthouse Systems je společnost se sídlem ve Velké Británii a s pobočkami ve Spojených státech a Singapuru. Jejích cca 100 zaměstnanců pomáhá zákazníkům z odvětví automotive, stavebnictví, potravinářství, farmacie, strojírenství, obalové techniky a energetiky zlepšovat jejich výrobní procesy. K zákazníkům firmy se řadí Ball Corporation, Formica, Lucite International, Nissan, Benterler a Timken Company. Společnost byla zmíněna v rámci 2021 Gartner Magic Quadrantu věnovanému MES systémům mezi tzv. „Honorable Mentions“.

Řešení Shopfloor-Online od Lighthouse Systems poskytuje možnosti chytré výroby díky integraci všech výrobních operací do centrálního softwarového systému s nepřetržitou dostupností. Systém, který může být nasazen jak on-premise, tak v cloudu, propojuje organizaci jednotným tokem kritických dat nejen na úrovní výrobních prostředí, ale napříč celým podnikem.

Finanční detaily akvizice Lighthouse Systems firmou Infor nebyly zveřejněny.

TZ

@RadekVyskovsky

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS