Přeskočit na obsah

Insider odhaluje novou mapu pro Call of Duty: Warzone 2

Nejnovější únik insidera odhaluje novou mapu do Warzone 2, který by měl dorazit v roce 2023. Jak nová mapa vypadá a na co se můžeme těšit?

Nová mapa do Warzone 2

Tom Henderson z Try Hard Guides ve svém včerejším příspěvku odhalil novou mapu, která vychází pro očekávaný Warzone 2. Nejmenovaná mapa obsahuje mnoho zajímavých prvků pro dynamickou hratelnost. Ve svém oficiálním příspěvku Henderson o nových únicích prohlásil:

„Úniky Call of Duty v posledních několika týdnech nám nebyly cizí, protože pro Warzone 2 uniklo obrovské množství informací.“

Zdroj: tryhardguides.com // Snímek z obrazovky

Ve svém blogovém příspěvku Henderson prohlašuje, že pro jednoduchost na mapě nezahrnul všechny silnice, místo toho se spoléhal převážně na hlavní rysy mapy. Insider upozorňuje také na velké množství vodní plochy. Tom Henderson ke konci uvádí:

„Samozřejmě, že základní mapová kresba neodpovídá měřítku mapy, ale z mých dojmů se zdá být větší než ta Verdansk a Caldera, zvláště když vezmeme v úvahu, zda je mřížka přesná.“

Call of Duty: Warzone je v současné době jedna z nejpopulárnějších free to play battle royale her. Únik přichází den poté, co byl oznámen datum vydání nového Modern Warfare 2.

Obrázek: callofduty.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy