Přeskočit na obsah

Inteligentní okna mají za cíl optimalizovat zdraví a pohodu cestujících

Inteligentní okna se používají k transformaci kancelářského bloku na newyorském Manhattanu, aby byl více „zážitkový“, udržitelnější a zdravější.

Výhledová okna budou instalována v nadstavbě na 100 Pearl Street na dolním Manhattanu, která v současné době prochází transformací shora dolů od společností GFP Real Estate a Northwind Group.

100 Pearl Street, která zahrnuje celý městský blok na náměstí Hanover Square, se renovuje na přední kancelářský objekt v centru New Yorku se vzácnými celoskleněnými přístřešky, které nabízejí 360stupňový výhled přes East River směrem k Brooklynu a na jih přes New York Harbour na sochu svobody.

Konstrukci celoskleněných penthousů s výškou 24 stop umožňují View Smart Windows, která využívají umělou inteligenci k automatickému zabarvení, optimalizaci přirozeného světla a výhledu do exteriéru při minimalizaci tepla a oslnění.

Smart glass nabízí významné zdravotní výhody tím, že snižuje výskyt únavy očí a bolestí hlavy o více než 50 procent. V nedávné studii si zaměstnanci pracující vedle View Smart Windows zlepšili spánek o 37 minut za noc a kognitivní funkce o 42 procent. Tato zjištění jsou dnes obzvláště důležitá, protože uživatelé se zaměřují na zdraví, pohodu a sebejistý návrat na pracoviště.

View uvádí, že jeho okna byla navržena do 75 milionů čtverečních stop budov včetně kanceláří, nemocnic, letišť, vzdělávacích zařízení, hotelů a rezidencí pro více rodin. 100 Pearl Street je první nemovitostí v centru Manhattanu, která má svá chytrá okna.

Zdroj: smartcitiesworld.net

Zdroj: IOT NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy