Přeskočit na obsah

Jacob Ringler povede českou pobočku i vývoj ve společnosti Vendavo

Společnost Vendavo, přední světový poskytovatel řešení pro správu a optimalizaci cen pro výrobní a obchodní společnosti, jmenovala Jacoba Ringlera šéfem vývoje a zároveň ředitelem českého zastoupení. Ve své roli bude zodpovědný za řízení vývojových týmů, které vedle České republiky sídlí i ve Švédsku a Americe, kde je hlavní sídlo společnosti.

Během své dosavadní kariéry se Jacob Ringler (44) věnoval zejména budování a řízení výzkumných a vývojových pracovišť významných světových technologických značek. Rodák z kanadského Vancouveru nastoupil do společnosti Vendavo s rozsáhlými zkušenostmi. V Praze vybudoval a vedl úspěšné R&D centrum firmy Pure Storage, které podpořilo expanzi firmy v regionu EMEA. Působil i jako ředitel ve společnosti SAP Concur pro Českou republiku a šéf globálního mobilního vývoje tamtéž. Kromě toho v průběhu posledních více než 15 let zastával i další vedoucí a konzultační role.

Ve své nové roli se Jacob Ringler bude věnovat kromě vedení místního zastoupení firmy i mentoringu, koučování, náboru talentů, profesnímu rozvoji inženýrů i řízení inovací. „Jsem nadšený, že se mohu připojit k tak talentované a úžasné skupině manažerů a inženýrů, kteří pomáhají utvářet budoucnost toho, jak poskytujeme hodnotu a zkušenosti našim zákazníkům,“ říká Jacob Ringler.

TZ

Zdroj: JOBS NETWORK NEWS

Zdroj: B2B NETWORK NEWS

Generated by Feedzy