Search
Close this search box.

Kena: Bridge of Spirits přichází na Xbox s exkluzivními bonusy

Úspěšná akční adventura Kena: Bridge of Spirits se v srpnu dostane na Xbox. Hra, která byla dosud dostupná pouze na PlayStation a PC, přichází na platformu Microsoft s novými herními bonusy.

Kena: Bridge of Spirits na Xboxu

Kena: Bridge of Spirits, debutový titul studia Ember Lab, se rozšiřuje na Xbox Series X/S a Xbox One. Hra, která vyšla v roce 2021, se zaměřuje na příběh Kena, mladé průvodkyně duší, která musí odhalit tajemství zničené vesnice a pomoci ztraceným duším přejít do posmrtného života. Kena má po boku Rot, malé roztomilé duchy, které může využívat k řešení hádanek a boji. Hra čerpá inspiraci z klasik jako The Legend of Zelda a obsahuje prvky boje připomínající Dark Souls od From Software.

Hra bude dostupná na Xbox od 15. srpna a nabídne exkluzivní pirátské klobouky pro Rot, zlatou Rot kůži a unikátní hůl pro Kenu. K dispozici bude také nová fyzická premium edice, která bude obsahovat digitální soundtrack a exkluzivní sadu nálepek. Xbox verze také zahrnuje Anniversary DLC aktualizaci, která přináší Spirit Guide Trials, další outfity pro Kenu a režim New Game+.

Obrázek: playstation.com

Zdroj: Gamers Generation 

Zdroj: ICT NETWORK NEWS