Přeskočit na obsah

Kingston zůstává největším dodavatelem modulů DRAM

Společnost Kingston Technology oznámila, že se podle nejnovějšího hodnocení příjmů vypracovaného analytickou firmou TrendForce (dříve DRAMeXchange) znovu stala největším světovým dodavatelem DRAM modulů. TrendForce uvádí, že společnost Kingston zvýšila svoje příjmy meziročně o 2,03 % na 13,2 miliard USD, což představuje 78,02% podíl na trhu, a tím si udržela 1. pozici již 18. rok po sobě.

Společnost Kingston si zachovává náskok před konkurencí díky těsné spolupráci se svými dodavateli, partnery a zákazníky, aby zůstala flexibilní a dokázala se přizpůsobit neustále se měnícím potřebám a podmínkám na trhu. Hnací silou úspěchu společnosti Kingston je její filozofie „Kingston Is With You“. Jako jeden z předních světových odběratelů čipů DRAM si společnost Kingston včas všimla potřeby paměťových čipů na některých trzích a svým aktivním přístupem si zajistila další komponenty pro uspokojení potenciální poptávky, například nákupem zásob, které tehdy zaplňovaly sklady jejích partnerů. Na začátku roku 2020 se všeobecně předpokládalo, že technologický sektor se kvůli pandemii zpomalí, ale společnost Kingston se iniciativně připravila na ty segmenty, které budou za této situace požadovat více DRAM – počítače pro práci z domova nebo hraní her a také serverové farmy, které potřebovaly více paměti kvůli nárůstu on-line nákupů a jiných aktivit.

S rychle se blížícím nástupem nové generace pamětí DDR je společnost Kingston navíc připravena začít dodávat zákazníkům super rychlé paměti DDR5. Pevný vztah společnosti Kingston se společností Intel pomůže zajistit společné řešení s nejnovějšími produkty společnosti Intel.

„Zjištění TrendForce odrážejí pokračující růst naší společnosti a její flexibilitu při zvládání náročných obchodních podmínek,“ řekl Bernd Dombrowsky, viceprezident pro prodej a marketing společnosti Kingston EMEA. „Naše vedoucí postavení na trhu nám umožňuje úzce spolupracovat s našimi partnery a dodavateli a poskytovat našim zákazníkům odborné informace a poradenství v oblasti nových technologií, jako je například chystané uvedení pamětí DDR5.“

TZ

@RadekVyskovsky

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy