Přeskočit na obsah

Kočičí dobrodružství Stray není nejprodávanější hrou

Jedním z největších příjemných překvapení minulého měsíce, zejména pro předplatitele služeb PlayStation Plus Extra a Premium, bylo přidání hry Stray. Hru hrálo hodně hráčů a předpokládáme, že vysoká čísla byla příjemným překvapením i pro samotné vývojáře.

Dobrodružství kočky Stray ve světě

Bohužel v Evropě si srdce hráčů získala jiná hra. Konkrétně jde o F1 22, která se minulý měsíc dostala na první místo v počtu prodaných kusů na PlayStation 5. Stray by pravděpodobně mohl obsadit první místo, kdyby nebyl součástí předplatného. Druhé místo pro takovou hru je samozřejmě stále úžasné číslo.

Mezi další populární hry, které se dostaly mezi nejprodávanější, patří například nejnovější díl Far Cry nebo příjemně překvapivé prodeje několik let staré hry. Mluvím o hře Star Wars Jedi: Fallen Order, která vyšla v roce 2019 a krátce po vydání nové generace konzolí se dočkala verze pro PS5.

Pro mě jsou prodeje této hry zasloužené, ale všem, kteří si ji chtějí zahrát, připomínám výhodnou nabídku. Hru si nemusíte kupovat. Stačí si zaplatit měsíční předplatné EA Play za 5 eur nebo 122 korun. Předplatné zahrnuje také verzi hry pro PS4/PS5 a získáte.

Další možnosti hraní jiných titulů, jako je Need for Speed nebo Battlefield 4. Pokud si tedy někdo chce hru zahrát, doporučuji zvážit i tuto možnost jednorázového předplatného.

Příjemným překvapením je také 14. místo, které patří hře No Man’s Sky. Vývojáři jistě prošli zkouškou ohněm přinejmenším v prvním roce od vydání hry. Jejich snaha postavit hru na nohy přináší ovoce a oceňuji, že vývoj hry nevzdali a stále přinášejí nový obsah.

Obrázek: stray.game

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy