Přeskočit na obsah

Kolik si vezme Redfall na disku?

Hra Redfall s tematikou upírů se chystá být jednou z nejočekávanějších videoherních novinek tohoto roku. Nedávno bylo oznámeno, že hra je již k dispozici pro předstahování a zároveň byla potvrzena její velikost při instalaci.

Redfall a velikost na disku

Hra Redfall od studia Arkane, která nabídne kooperativní střílečku z pohledu první osoby s tématikou upírů, je nyní k dispozici pro předstahování na konzolích Xbox i PC. Byla také odhalena velikost souborů pro jednotlivé platformy. Níže uvádíme velikosti souborů pro konzole Xbox Series X/S a PC:

Xbox Series X: 86,5 GB / Xbox Series S: 40,38 GB / PC: 103,19 GB

Je třeba si uvědomit, že velikosti souborů mohou být v různých regionech odlišné a tyto hodnoty nezahrnují žádné aktualizace, které by mohly být dostupné v den vydání hry. I když velikosti souborů nejsou tak masivní jako u jiných velkých her, Redfall si přesto vyžádá významné množství úložného prostoru na všech platformách. Nejvíce si samozřejmě ukousne z vašeho PC.

Redfall vychází již 2. května na PC a konzolích Xbox Series X/S. Hra bude v den vydání také součástí předplatného Xbox Game Pass.

Obrázek: xbox.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy