Přeskočit na obsah

Konec ledna odstartuje herní rok 2023

Blíží se konec ledna a to pro většinu hráčů znamená začátek herní sezóny roku 2023. Poslední týden v tomto měsíci nás nenechá ani na chvilku klidným, jelikož konec ledna je nabitý peckami.

Konec ledna nabitý peckami

A je to tu. Blíží se konec okurkové sezóny pro AAA tituly, a tím se brzy roztočí kola herního průmyslu roku 2023.  Již tento týden se můžeme těšit na čtyři velké i menší tituly, které naplno nastartují letošní herní sezónu. Na které hry se můžeme těšit?

Forspoken a Risen (24. leden)

Už zítra se na našich herních počítačích a konzolích objeví dvě zajímavé hry. První je novinka od tvůrců Final Fantasy jménem Forspoken. Jedná se o akční RPG s otevřeným světem, kde magie bude vašim nejlepším přítelem a průvodcem. Hlavní příběh se točí kolem mladé Fray Holland, která se za záhadných okolností dostane do záhadného světa jménem Affia a díky svým nově nabitím schopnostem se snaží dostat zpět domů. Hra vyjde na PlayStation 5 a PC.

Druhou hrou se stává konzolový port stařičkého RPG jménem Risen. V té se ujmete role trosečníka, který se při nebezpečné plavbě na moři ocitl na záhadném ostrově Faranga. Posbírejte vybavení, naučte se zajímavá kouzla a prozkoumejte tajemství tohoto záhadného ostrova. Port vyjde pro konzole PS4 a Nintendo Switch.

Zaklínač 3: Next Gen edition (26. leden)

O dva dny později se do našich obchodů dostane PS5 a Xbox Series X verze Zaklínače 3. Tohle poslední velké dobrodružství všemi milovaného Geralta z Rivie je magmum opus polského studia CD Project Red. Hra získala několik hráčských a novinářských ocenění a dvě velká rozšíření, které dokončila tohle mistrovské dílo herního průmyslu.

Dead Space Remake (27. leden)

A hned druhý den na nás vybafne Isaac Clarke v dlouho očekávaném remaku hry Dead Space. Tato hororová akční střílečka učarovala a vystrašila svou atmosférou a příběhem nejednoho kritika a hráče. Příběh obyčejného technika, kterému se z jeho běžné práce stala záchranná mise a boj o holý život, nenechal nikoho klidným. Remaku se dočkáme na PC a konzolíchPlayStation 5 a Xbox Series X.

Obrázek: ea.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS