Přeskočit na obsah

LG Electronics na technické konferenci představuje systémy 6G

Korejská technologická firma LG Electronics představila budoucí technologie 6G na mezinárodní konferenci IEEE International Conference on Communications (ICC) 2022.

Na konferenci, která se konala v jihokorejském hlavním městě Soulu, společnost LG představila své komunikační technologie 6G, včetně technologie Full Duplex Radio pro přenos a příjem, která maximalizuje účinnost frekvence, a zařízení pro výkonový zesilovač, vyvinuté společně s institutem Fraunhofer Heinrich Hertz (HHI), pro bezdrátový přenos a příjem THz 6G dat.

„Na základě svých vyspělých technologií 6G a AI bude společnost LG nadále posilovat své schopnosti v různých oblastech, jako je komunikace 6G, chytrá mobilita, metaverse a robotika, aby posouvala zákaznickou zkušenost do nových výšin,“ řekl Kim Byoung-hoon, CTO společnosti LG.

Společnost LG Electronics již dříve předvedla dosud nestandardizovanou technologii 6G během Korejské vědecké a technologické výstavy v roce 2021, která se nedávno konala v KINTEXu v Ilsanu v Jižní Koreji.

Během akce společnost LG poprvé odhalila výkonový zesilovač pro 6G.

Jedná se o stejný zesilovač, který použila společnost LG během svého dema 6G v Berlíně v srpnu 2021. V té době LG Electronics uvedla, že úspěšně předvedla přenos a příjem bezdrátových terahertz (THz) dat 6G na vzdálenost 100 metrů ve venkovním prostředí.

Systémy 6G technicky neexistují, protože ještě nebyly standardizovány, ale terahertzové frekvence – mimo milimetrové vlny – se zkoumají jako součást budoucích systémů.

Přečtěte si více: rcrwireless.com

Zdroj: NETGURU NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy