Přeskočit na obsah

Limitovaná edice pastelově fialové varianty Bose SoundLink Flex

Jestli právě teď uvažujete o pořízení bezdrátového reproduktoru a chtěli byste něco, co jen tak někdo mít nebude, máte jedinečnou příležitost. Na český trh se totiž v počtu 80 kusů dostala první letošní limitka Bose – pastelově fialová verze populárního bezdrátového a absolutně vodotěsného reproduktoru Bose SoundLink Flex. V prodeji je za stejnou cenu, jako standardně nabízená barevná provedení uvedeného reproduktoru. Již brzy se čeští fanouškové Bose mohou navíc těšit na další letošní limitovanou edici Bose.

Bose je známý tím, že během každého roku uvolňuje několikrát do prodeje limitovanou edici některého ze svých audio produktů, zpravidla v exkluzivním barevném provedení vyrobeném jen ve striktně omezeném množství. A právě teď je tu jedna z nich – bezdrátový reproduktor SoundLink Flex v barvě chilled lilac, která dokonale koresponduje s rozvíjejícím se jarním obdobím.

Čím vyniká Bose SoundLink Flex?

Kromě uvedené barvy se jedná o absolutně vodotěsný i prachu odolný reproduktor v atraktivním a praktickém designu. Vodotěsnost je dotažena k dokonalosti tím, že když spadne Flex do vody, nejenže mu to neuškodí, ale hned vyplave zpátky na hladinu, a to poutkem nahoru. Jeho zvuk je hodný značky Bose, která proslula vynikajícím poměrem kvality zvuku i dosažitelné hlasitosti v porovnání s rozměry reproduktorů. Při rozměrech jen asi 20 x 5,3 x 9 cm a hmotnosti něco přes 450 gramů ozvučí skvěle i outdoorovou party a automaticky optimalizuje reprodukci podle toho, jestli stojí, leží, nebo visí za poutko. Vestavěná baterie poskytuje dostatek energie až na 12 hodin poslechu – dost na to, aby zajistil zábavu během celého dne.

80 kusů pastelově fialkového reproduktoru Bose SoundLink Flex je v ČR v prodeji za koncovou cenu 4 390 Kč. V prodejní síti jsou k dispozici také jeho další, standardně nabízená barvná provedení – černá, kouřově bílá, pastelově modrá (stone blue) a tmavě zelená (cypress green).

TZ

Zdroj: KANKRY