Přeskočit na obsah

LinkedIn oznamuje ukončení své aplikace LinkedIn Lite

LinkedIn oznámil, že ukončuje LinkedIn Lite, svou omezenou verzi platformy, určenou pro uživatele v regionech s omezenějším připojením a ustanoveními o přístupu k datům.

LinkedIn Lite, původně spuštěný v roce 2017 jako způsob, jak pomoci „vyrovnat podmínky pro všechny členy, pokud jde o přístupnost“, obsahuje základní funkce LinkedIn a je navržen tak, aby se načítal rychleji a zároveň využíval méně dat, což je užitečné pro regiony s přísnějšími datovými plány.

Ale jak se LinkedIn neustále vyvíjí, aplikace Lite je stále pozadu a pokročilejší funkce plné aplikace – jako je připojení videa, funkce zobrazení celého profilu, režim pro tvůrce atd. – všechny se stále více vzdalují od zjednodušeného nástroje.

S vyvíjejícím se globálním připojením je nyní LinkedIn přesvědčen, že se může posunout dál bez omezených variací, což by také mohlo pomoci zvýšit zapojení a používání v aplikacích a učinit LinkedIn významnějším v zastoupení na klíčových trzích.

Nyní s celkovým počtem 810 milionů členů LinkedIn nadále nabírá na síle v rozvojových regionech, zejména v Indii (85 milionů členů, oproti 60 milionům v roce 2019), v Jižní Africe (+2 miliony od roku 2019), na Filipínách (+3 miliony) a Nigérii (+1 milion).

Přečtěte si více: socialmediatoday.com

Zdroj: SOCIAL MEDIA NETWORK NEWS

Zdroj: B2B NETWORK NEWS

Generated by Feedzy