Přeskočit na obsah

Lumen uvádí na trh řešení Edge Private Cloud

Nový Edge Private Cloud, který je plně spravován společností Lumen, poskytuje předem vytvořenou infrastrukturu pro „vysoce výkonný soukromý computing“ připojený k firemní síti.

„Lumen má desítky let zkušeností, které pomáhají našim zákazníkům implementovat řešení privátního cloudu pro kritické pracovní zátěže, a nyní rozšiřujeme naše možnosti privátního cloudu na Edge platformu s ultra nízkou latencí,“ řekl Chris McReynolds, viceprezident pro správu produktů cloud Edge v Lumen. “Díky Lumen Edge Private Cloud mohou naši zákazníci mít přizpůsobené soukromé cloudové prostředí spuštěné během několika dní, přičemž Lumen pomáhá s návrhem, implementací, spravovanými službami a poradenstvím v oblasti zabezpečení,” dodal.

Spravovaná služba Infrastructure-as-a-a-Service je založena na technologii VMware Cloud Foundation a Software-Defined Data Center (SDDC) ve spojení s VMware Cloud Director. Společnost uvedla, že služba může být zřízena do několika dnů a navržena tak, aby splňovala latenci 5 milisekund.

Lumen Edge Private Cloud je k dispozici v Edge umístěních společnosti, stejně jako v 2200 datových centrech třetích stran po celém světě, v prostorách zákazníků a pro VMware Cloud na AWS.

Zdroj: datacenterdynamics.com

Obrázek: Lumen

Zdroj: CLOUD & BACKUP NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy