Přeskočit na obsah

Marvel’s Midnight Suns dorazí příští týden pro PS4 a Xbox One, verze pro Switch zrušena

Majitelé starších konzolích se jistě těší na hru Marvel’s Midnight Suns. Bohužel pro majitele konzole Nintendo Switch přichází špatná zpráva – tato verze byla zrušena.

Marvel’s Midnight Suns vychází příští týden

Vývojáři z Firaxis Games odhalili datum vydání pro PlayStation 4 a Xbox One verze své hry z roku 2022, Marvel’s Midnight Suns. Pro majitele Nintendo Switch však tato zpráva není příliš příznivá, neboť byla oznámena zrušení verze pro tuto konzoli. Přesné důvody nebyly sděleny, ale mohou souviset s odchodem ředitele hry Jakea Solomona ze studia v lednu tohoto roku.

Původně byla hra ohlášena pro PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC a její vydání bylo naplánováno na 2. prosince 2022. Verze pro starší konzole a Nintendo Switch měly být spuštěny později. Nicméně Firaxis Games nyní oznámilo, že verze pro PlayStation 4 a Xbox One budou spuštěny již příští týden, 11. května.

Hráči, kteří si zakoupí Legendární edici Midnight Suns nebo herní Season Pass, budou mít k dispozici nové DLC Blood Storm a také všechna dříve vydaná DLC, která přidávají do hry postavy jako Deadpool, Morbius a Venom. I přes zrušení verze pro Nintendo Switch se zdá, že Midnight Suns bude velmi populární hra.

Obrázek: store.steampowered.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy