Přeskočit na obsah

Massachusetts rozšiřuje slevy na nabíjení elektromobilů mimo špičku

Řidiči elektrických vozidel ve státě USA si mohou zaregistrovat své vozidlo nebo domácí nabíječku a získat slevu 3¢ až 5¢ na každou kWh nabíjení, kterou provedou mimo špičku.

Massachusetts ve spolupráci s National Grid a ev.energy, globálním poskytovatelem softwaru pro řízené nabíjení elektromobilů, zavedl rozšířený program slev pro nabíjení elektrických vozidel (EV) mimo špičku.

Program umožňuje zákazníkům získat slevu na nabíjení připojením jejich vozidla nebo domácí nabíječky k nové mobilní aplikaci National Grid s názvem Charge Smart MA.

Mimo špičku

Zákazníci elektrické sítě National Grid v Massachusetts budou mít možnost vydělat peníze zpět na svůj měsíční účet připojením svých vozidel mimo špičku a sledováním jejich nabíjení.

Program využívá aplikaci Charge Smart MA vyvinutou společností ev.energy pro zákazníky National Grid. Řidiči elektromobilů si mohou zaregistrovat své vozidlo nebo domácí nabíječku a získat slevu 3 až 5 ¢ za každou kWh nabití mimo špičku.

Aplikace Charge Smart MA umožňuje zákazníkům National Grid přihlásit se pomocí jejich fakturačního účtu National Grid, takže veškeré získané slevy jsou připsány přímo zpět na jejich účet za elektřinu. Aplikace také umožňuje řidičům EV sledovat jejich náklady na nabíjení EV.

Stát hlásí, že počet řidičů s EV nadále roste s více než 51 000 registrovanými EV v celém státě, a cílem je více než 300 000 EV na silnicích do roku 2025. S rostoucími nároky na energii se flexibilita stane kritickým aktivem.

„Program nabíjení MA EV mimo špičku pomáhá řidičům elektromobilů snížit náklady na nabíjení jejich elektromobilů a zlepšit odolnost elektrické sítě,“ řekla Helen Burt, hlavní zákaznická ředitelka National Grid. „National Grid věří, že elektromobily jsou nedílnou součástí k dosažení čisté budoucnosti Massachusetts bez fosilních paliv.“

„Vzhledem k tomu, že ceny energií zůstávají kolísavé, uzavřeli jsme partnerství s National Grid, abychom řidičům elektromobilů v Massachusetts usnadnili správu nákladů na nabíjení a zároveň ušetřili peníze,“ dodal Joseph Vellone, ředitel pro Severní Ameriku pro ev.energy.

“Ještě lépe, nabíjení mimo špičku s National Grid znamená, že řidiči EV podporují stabilitu sítě a využívají nízkouhlíkovou energii.”

Zákazník National Grid Bradley Bissel uvedl: „Před devíti lety jsem si koupil EV, abych ušetřil náklady na palivo, a v roce 2022 je to obrovská úspora. Své nabíjecí návyky jsem nakonec změnil, jakmile jsem mohl vidět, jak mi chytré nabíjení mimo špičku ušetřilo peníze, podpořilo integritu naší energetické sítě a podpoří životní prostředí v příštích letech. Úspora peněz a vydělávání slev je jen bonus.“

Společnost dodávající čistou energii

National Grid je dodavatel elektřiny, zemního plynu a čisté energie, který prostřednictvím svých sítí v New Yorku, Massachusetts a Rhode Islandu slouží více než 20 milionům lidí.

ev.energy je certifikovaná B Corporation s posláním učinit nabíjení elektromobilů ekologičtější, levnější a chytřejší pro energetické společnosti a jejich zákazníky. Jeho komplexní softwarová platforma se bezdrátově připojuje k řadě elektrických vozidel a nabíječek L2 a inteligentně spravuje nabíjení elektromobilů a zároveň udržuje zákazníky zapojené a odměňované prostřednictvím rozhraní mobilní aplikace.

Zdroj: smartcitiesworld.net

Zdroj: IOT NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS