Přeskočit na obsah

Maverick AV Solutions uzavřela dohodu o distribuci se společností Crestron

Maverick AV Solutions, specializovaná divize společnosti Tech Data, oznámila uzavření dohody s výrobcem moderních pracovišť Crestron Electronics o celosvětové distribuci řešení pro sjednocenou komunikaci orientovaných na platformy.

Cílem tohoto kroku bylo uspokojit neustále rostoucí poptávku firemního a korporátního sektoru po řešeních pro spolupráci vhodných do jakéhokoli obchodního prostředí. Jedná se o jediné celosvětové distribuční partnerství, ze kterého bude prostřednictvím divize Maverick AV Solutions těžit 16 evropských zemí a s nimi také USA a Kanada.

Joel Chimoindes, viceprezident ve společnosti Maverick Europe, říká: „Crestron je jednou z nejvíce etablovaných značek na trhu audiovizuální techniky. Její sortiment produktů zahrnující řešení pro sjednocenou komunikaci a řešení založená na platformách jsou bezkonkurenční. Tato společnost se navíc velmi rychle rozvíjí, stává se lídrem v oblasti hybridních pracovišť a nabízí ekosystémy produktů pro jakékoli prostředí. Díky navázané spolupráci budou všechny její produkty pro naše partnery přístupnější. Crestron nabízí akreditovaná zařízení, která jsou jako šitá na míru naší komunitě partnerů.“

Dohoda se vztahuje na produkty pro sjednocenou komunikaci z řady Crestron Flex Enterprise včetně zařízení certifikovaných pro Microsoft Teams. Tato řada zahrnuje interiérová audiovizuální řešení, techniku pro pořádání audio konferencí, zařízení pro osobní komunikaci, rezervační panely, IoT senzory a řešení pro bezdrátové sdílení obsahu. Každé zařízení lze propojit s platformou pro správu XiO cloud a jejím prostřednictvím ho monitorovat. Nejvýznamnější pozici zaujímají nejprodávanější zařízení Crestron Mercury pro Microsoft Teams Rooms, jež umožňují rychle vytvořit prostory pro spolupráci kdekoli na světě.

Jak se bude portfolio podnikových produktů pro sjednocenou komunikaci společnosti Crestron Electronics vyvíjet a rozšiřovat, všechny budoucí produkty budou dostupné také divizi Maverick AV Solutions, a to včetně připravovaných řešení pro zasedací místnosti pro Microsoft Teams založených na systému Android.

„Jsme nadšení, že můžeme ve spolupráci s divizí Maverick AV Solutions rozšířit svoji působnost na nové trhy, a moct tak oslovit nové zákazníky. Tato spolupráce je důležitým krokem k vytvoření dalších kanálů, jejichž prostřednictvím mohou podniky nakupovat potřebná řešení. Těší nás, že náš sortiment zařízení certifikovaných pro Microsoft Teams budeme moci nabízet pestřejšímu spektru zákazníků po celém světě,“ řekl Charlie James, ředitel celosvětového prodeje zařízení pro sjednocenou komunikaci ve společnosti Crestron.

Crestron rozšiřuje portfolio významných značek pro chytré konference, které divize Maverick nabízí. Dále mezi ně patří například Logitech, Microsoft, Lenovo, Barco, Samsung, Epson, Vision, LG, NEC, HP, Sharp a Avocor. Prostřednictvím týmů odborníků jsou produkty dostupné v 18 zemích světa. Zakoupit je můžete v Belgii, Nizozemsku, Španělsku, Spojeném království, Irsku, Portugalsku, Rakousku, Německu, Švýcarsku, Polsku, České republice, Francii, Itálii, Dánsku, Finsku, Švédsku, USA, Kanadě a Norsku.

TZ

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS