Přeskočit na obsah

Mechanická multimediální herní klávesnice SureFire KINGPIN M2

SureFire KINGPIN M2

Hledáte novou klávesnici, která vypadá dobře, nabídne spoustu funkcí a nenecháte za ní půl výplaty? Jestli ano, tak zbystřete, možná máme klávesnici přímo pro vás.

Klávesnice SureFire KINGPIN M2

KINGPIN M2 je nová mechanická klávesnice z dílen SureFire, u které je nádherný design její druhé jméno. Matně černé provedení společně s celokovovou konstrukcí vás opravdu zaujme na první pohled. Celkový design působí opravdu elegantně a prémiově.

SureFire KINGPIN M2

Již zmiňovaná celokovová konstrukce klávesnici opravdu sluší a díky ní váží přes kilo. V kombinaci s protiskluzovými destičkami na stole krásně drží a zaručeně nebude klouzat.

SureFire logoPěkný vzhled ale není jediné, co vám herní klávesnice KINGPIN M2 může nabídnout. Mezi sto čtyřmi klávesami, které na této klávesnici nalezneme, je 12 multimediálních. Tyto klávesy fungují jako zkratky, skrze které můžeme třeba ovládat hudbu, či rychle otevírat poštu, kalkulačku, nebo nové záložky v prohlížeči.

Klávesnice také nabízí svůj vlastní software, ve kterém si ji můžete dodatečně přizpůsobit. Nalezneme v něm nastavení pro osvětlení a nastavení pro funkce kláves. Zde si můžete zvolit specifickou funkci a barvu pro každou klávesu zvlášť. A že je tu opravdu na výběr.

Co se podsvícení týká, klávesnice disponuje RGB podsvícením pro každou klávesu, takže není sebemenší problém s viditelností v noci. Díky širokému spektru možností osvětlení si opravdu každý přijde na to své. Ať už chcete, aby vám klávesnice hrála všemi barvami, nebo naopak, jen aby byla decentně podsvícená. Právě i díky tomu se hodí do každého herního setupu. Je-li váš herní setup RGB šílenství nebo minimalistický, klávesnice do něj zapadne bez sebemenších problémů.

SureFire KINGPIN M2

Při koupi herní klávesnice asi většina z nás požaduje, aby byla mechanická. SureFire KINGPIN M2 samozřejmě mechanická klávesnice je, nicméně oproti konkurenci je nezvykle tichá.

Celkově se jedná o velice povedený kousek ve všech aspektech. A jestli uvažujete o koupi nové, či upgradu té staré, u klávesnice KINGPIN M2 rozhodně neprohloupíte.

Ondřej Beran