Přeskočit na obsah

Město Seabrook ušetří 50 000 dolarů ročně díky inteligentnímu měřicímu systému

Město Seabrook v Texasu se pustilo do projektu zlepšení měření vody, který nahradí stárnoucí infrastrukturu města.

Společnost Ameresco pro obnovitelné zdroje energie byla vybrána k instalaci více než 4100 měřičů po celém městě a systému pokročilé měřicí infrastruktury (AMI).

Údaje o spotřebě

Podle společnosti Ameresco, když mechanické měřiče stárnou, degraduje se také jejich přesnost, což má za následek nedostatečné vykazování údajů o spotřebě. V současné době Seabrook uvádí, že podle potřeby nahrazuje stávající vodoměry a příslušenství. Proaktivní výměnou vodoměrů obnoví přesnost údajů z hlášení města.

Vylepšení přesnosti měřiče a dlouhodobé udržitelnosti umožní městu lépe zachytit ztracenou vodu, která mohla být dříve bez měření. Po implementaci navrhovaných aktualizací společnost Ameresco tvrdí, že Seabrook dosáhne roční úspory nákladů více než 50 000 dolarů.

Plánované upgrady poskytnou městu Seabrook řadu výhod, včetně vylepšené podpory zákaznických služeb členům místní komunity, stejně jako snížení celkových provozních nákladů a zvýšení podpory IT infrastruktury na pokročilejší úrovni.

“Pomáháním městu Seabrook snižovat jeho výdaje můžeme zajistit, že město bude mít zdroje nezbytné k reinvestování svého času a energie zpět do lepší služby okolní komunitě. Bylo mi potěšením pracovat se skupinou, která je tak odhodlána podporovat udržitelnou budoucnost pro všechny,“ dodal Bob Georgeoff, výkonný viceprezident společnosti Ameresco.

Dokončení stavby je naplánováno na konec roku 2021 a nový vodní inteligentní zákaznický portál bude spuštěn na jaře 2022.

Společnost Ameresco byla založena v roce 2000 a sídlí ve Framinghamu ve státě Massachusetts a je integrátorem čistých technologií a vývojářem, vlastníkem a provozovatelem obnovitelných zdrojů energie. Její portfolio zahrnuje energetickou účinnost, upgrady infrastruktury, udržitelnost aktiv a řešení obnovitelné energie dodávané klientům po celé Severní Americe a Velké Británii.

Společnost uvádí, že dokončila energetické úspory, projekty šetrné k životnímu prostředí s federálními, státními a místními vládami, zdravotnickými a vzdělávacími institucemi, bytovými úřady a komerčními a průmyslovými zákazníky.

Zdroj: smartcitiesworld.net

Zdroj: IOT NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy