Přeskočit na obsah

Michaela Kadlečková vede v ESETu digitální marketing

Rozvoj marketingové automatizace, návrh a implementace dlouhodobé CLM strategie i rozvoj webových služeb převzala ve společnosti ESET Michaela Kadlečková. Její nástup přišel v době, kdy zároveň ESET změnil interní strukturu oddělení marketingu české pobočky.

„Dnešní doba je digitální a vyvíjí se neskutečným tempem. Je proto důležité být stále napřed. Těším se, že v ESETu budu mít možnost plně využít své profesní zkušenosti,“ říká Michaela Kadlečková, manažerka digitálního marketingu české pobočky společnosti ESET. „Mým hlavním cílem bude rozvíjet e-commerce, rozvinout marketingovou automatizaci a navrhnout dlouhodobou strategii pro CLM i realizaci souvisejících aktivit a projektů s cílem ještě většího přiblížení se našim zákazníkům, a to jak v segmentech B2B, tak B2C,“ dodává Kadlečková.

Michaela Kadlečková (39) do ESETu přišla ze společnosti Kverneland, kde působila na pozici marketingové manažerky. V minulosti působila mimo jiné jako specialistka online marketingu Letiště Praha či jako E-Commerce Lead ve společnosti Panasonic. Kadlečková je absolventkou Univerzity Hradec Králové v oboru informační management. Ve volném čase se věnuje cestování.

Změna kompetencí marketingového oddělení

Ve vedení marketingového oddělení i jednotlivých týmů zůstávají stejné osoby, změnou ale prošlo rozdělení kompetencí. V nové struktuře Šárka Píšová zastává pozici Marcom manažerky, v rámci které řídí veškeré onlinové i offlinové komunikační aktivity a marketingový program na podporu aktivit sítě resellerů. Ondřej Šafář, manažer PR a komunikace, který vede externí i interní komunikaci a CSR aktivity společnosti, převzal vedení komunikačních projektů na sociálních sítích a interní tvorbu audiovizuálního obsahu a kampaní. Marketingové oddělení vede ředitel Jaroslav Fabián.

TZ

@RadekVyskovsky

Zdroj: JOBS NETWORK NEWS

Zdroj: B2B NETWORK NEWS

Generated by Feedzy