Přeskočit na obsah

Microsoft ukončuje promoakci s Xbox Game Pass za 1 dolar

Společnost Microsoft oznámila, že brzy ukončí svou dlouho trvající promoakci, která umožňovala novým uživatelům připojit se k Xbox Game Pass za pouhý 1 dolar.

Xbox Game Pass promo končí

Microsoft v současné době plánuje ukončit tuto akci s účinností od 12. dubna 2023. Tato změna bude mít dopad na nové uživatele, kteří se budou chtít připojit k Xbox Game Pass poté, co tato akce skončí. Místo toho budou muset platit standardní cenu za předplatné, což pro ně může být méně výhodné.

Již od začátku byla promoakce za 1 dolar jedním z lákadel, která přitahovala hráče k vyzkoušení služby Xbox Game Pass. Nyní, když byla tato akce ukončena, Microsoft bude muset najít novou způsob, jak přilákat nové uživatele.

Nicméně, i bez promoakce za 1 dolar, Xbox Game Pass zůstává silným hráčem na trhu videoher. Hráči mohou stále využívat více než 100 her, které jsou k dispozici v rámci služby, a mohou si užít exkluzivní tituly od Xbox Game Studios. I když změna může znamenat vyšší náklady pro nové uživatele, stále existuje mnoho důvodů, proč se připojit k Xbox Game Pass a vychutnat si nekonečnou zábavu, kterou tato služba nabízí.

Obrázek: unsplash.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS