Přeskočit na obsah

Microsoft zveřejnil Xbox Game Pass hry na měsíc červen

Americký gigant Microsoft na svém oficiálním blogu Xboxu zveřejnil nadcházející hry přicházející v červnu do Game Passu. O jaké hry se jedná?

Xbox Game Pass na měsíc červen

Microsoft na oficiálních stránkách a prostřednictvím Twitteru zveřejnil seznam her, které tento měsíc poputují na Xbox Game Pass. Během včerejška byl zveřejněn také seznam her pro předplatné Xbox Live Gold. A které hry se můžeme tento měsíc v Game Pass?

Technologický gigant Microsoft zveřejnil následující šestici her: Assassin’s Creed Origins, For Honor: Marching Fire Edition, Chorus, Disc Room, Ninja Gaiden: Master Collection a Spacelines from the Far Out

Assassin’s Creed Origins, Ninja Gaiden: Master Collection a další hry už brzy v předplatném #XboxGamePass: https://t.co/eHJpizgJbe pic.twitter.com/6SBP5u6rrz

— Xbox CZ (@XboxCZ) May 31, 2022

Nejlákavější hrou celkové nabídky her se jistě stává Assassin’s Creed Origins (7. červen), kde se ocitáte ve starověkém Egyptě v kůži Bayeka. Další hrou seznamu z dílny Ubisoftu se také stává For Honor v edici Marching Fire. For Honor si mohou předplatitelé služby stáhnout již dnes. Další indie tituly budou k dostání ve stejný den jak Assassin’s Creed Origins.

A zbylé tituly? Chorus od studia Fishlabs nabízí vesmírnou akci z pohledu třetí osoby. Ve hře Disc Room budete muset najít cestu z bludiště. Ve Spacelines from the Far Out zas budete řídit leteckou společnost s jinými motivy, než které znáte. Nesmíme zapomenout ani na akční mlátičku Ninja Gaiden: Master Collection.

Obrázek: unsplash.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy