Přeskočit na obsah

Mimořádný potenciál pro přetaktování

Řada pamětí Kingston FURY Renegade DDR5 je navržena tak, aby maximalizovala výkon vašeho systému.

Rodina Kingston FURY Renegade DDR5 posouvá výkon platforem nové generace DDR5 na nejvyšší stupeň svojí ultra vysokou rychlostí až 6400 MT/s a rychlým časováním CL32. Díky prvotřídním komponentám, které byly ručně vyladěny zkušenými odborníky, důkladně vyzkoušeny pro zaručení kompatibility se špičkovými základními deskami, 100 % otestovány výrobcem a certifikovány pro Intel XMP 3.0, si zákazníci mohou užívat opojení z výkonu při přetaktování.

Nové paměti zatraktivní vzhled nejmodernějších PC sestav svým elegantním, nově navrženým černo-stříbrným hliníkovým chladičem, a v RGB verzi také dynamickým LED světelným panelem – pomocí softwaru Kingston FURY CTRL si můžete vybrat z 16 plynulých a přizpůsobitelných RGB světelných efektů, které jsou dokonale synchronizovány patentovanou technologií Kingston FURY Infrared Sync Technology pro stylové hraní.

Paměti Kingston FURY Renegade DDR5 a Kingston FURY Renegade DDR5 RGB jsou vhodné pro tvorbu obsahu, multitasking nebo překonávání limitů v nejnovějších herních titulech, a představují tedy ideální volbu pro náročné hráče, počítačové nadšence, tvůrce obsahu nebo ambiciózní overclockery.

Paměti Kingston FURY Renegade DDR5 a Kingston FURY Renegade DDR5 RGB jsou dodávány jako 16GB samostatné moduly nebo 32GB sady po 2 kusech s rychlostí až 6400 MT/s a nízkými latencemi CL32. K jejich bezproblémovému nasazení přispívá také omezená doživotní záruka a legendární spolehlivost značky Kingston

TZ

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy