Přeskočit na obsah

Na nové PSVR se chystá spin-off Horizonu

Playstation se chystá v dohlednu uvést svůj druhý VR headset a tentokrát se na něm můžete rovnou těšit i na pořádnou pecku.

PSVR2 je ještě stále relativně daleko, ale jakmile se ho dočkáme, next-gen VR bude nabízet i zajímavý herní kousek. V jedné z prvních oznámených her pro nové VR se totiž budeme moci vydat do světa Horizonu, ve kterém nás čekají nádherné scenérie a obrovští tvorové. Ukázka tak trochu naznačuje, že by mohlo jít jenom o další “experience” hru, která vás v podstatě jenom po kolejích provede předpřipraveným světem a sem tam vám dá nějakou možnost interakce. Tuto informaci však zpochybňuje jeden z bývalých zaměstnanců Guerrilla Games Chris James. Ten tvrdí, že hra je ve vývoji již od roku 2019, což by odpovídalo daleko většímu projektu.

“Nepracoval jsem na tom, ale slibuju vám, že tohle změní pohled na AAA hry ve VR,” napsal James na svůj twitterový účet. Toto tvrzení je ovšem hodně odvážné vzhledem k tomu, jak vysoko se podařilo nasadit laťku ve Valve, které poslalo do světa Half-Life: Alyx, které přineslo hru ve virtuální realitě v doposud nevídané kvalitě.

Obrázek: uploadvr.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS