Přeskočit na obsah

Na PlayStation VR2 míří více než 30 her

Již příští měsíc vyjde očekávaná virtuální realita PlayStation VR2. Sony nově láká na více než 30 her, které budou k dispozici pro tento headset.

PlayStation VR2 od Sony

Virtuální realita PlayStation VR2 bude uveden již 22. února s cenovkou stanovenou na 549 USD (zhruba 12 100 CZK). Sony se již koncem minulého roku pochlubilo některými tituly, nyní však společnost zveřejnila více než 30 her, které budou na headsetu k dostání. Sony ve svém oficiálním blogovém příspěvku uvádí:

 V listopadu jsme odhalili 11 titulů přicházejících na PlayStation VR2 v roce 2023 a dnes jsme nadšeni, že můžeme nejen odhalit 13 dalších úžasných her v knihovně PS VR2, ale také potvrdit tituly, které se očekávají do jednoho měsíce od uvedení na trh 22. února.

Japonský gigant láká hlavně na Horizon Call of the Mountain, No Man´s Sky, Resident Evil Village či Gran Turismo 7. Před nedávnem se společnost chlubila také tím, že konzole bude obsahovat populární Beat Saber.

Mezi nově oznámenými tituly najdeme například Before Your Eyes, Kayak VR: Mirage, Pavlov VR, Puzzling Places, Song in the Smoke: Rekindled, Synth Riders: Remastered Edition, Thumper, NFL Pro Era, What the Bat?, Rez Infinite, Tetris Effect, Creed Rise to Glory: Championship Edition a The Last Clockwinder.

Obrázek: playstation.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS