Přeskočit na obsah

Na trh vstupuje nový virtuální operátor

Mezi virtuální operátory se nově zařadil telekomunikační poskytovatel PODA. Vypustil do světa několik mobilních tarifů, které cílí na různě náročné uživatele.

„Cílem je oslovit co nejširší okruh zákazníků. Proto PODA nabízí 6 výhodných mobilních tarifů, které si může každý poskládat na míru. Ve srovnání s některými podobnými tarify na trhu zákazníci ušetří až 2000 Kč ročně,“ uvedl marketingový manažer Libor Zůbek.

Jednotlivé tarify se od sebe liší počtem volných minut nebo SMS zpráv. Objem dat si zákazníci volí sami. Výhodou je, že ho mohou měnit každý měsíc podle potřeby. Cena tarifů začíná na 40 Kč.

Zájemcům o mobilní služby PODA zajišťuje plynulý přechod od stávajícího operátora, včetně přenosu telefonního čísla. Stačí si zvolit konkrétní tarif, zjistit OKU kód stávajícího operátora a vyplnit základní údaje.

Společnost PODA působí na trhu již od roku 1996 a v současnosti patří mezi přední poskytovatele telekomunikačních služeb. Působí v desítkách měst a obsluhuje více než 110.000 domácností a podniků.

TZ

Zdroj: NETGURU NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS