Přeskočit na obsah

Na Xbox Showcase proběhne odhalení Call of Duty: Black Ops Gulf War

V posledních dnech se na internetu objevilo mnoho spekulací ohledně Xbox Showcase a nyní Tom Warren ze zpravodajského portálu The Verge uvádí, že letošní titul Call of Duty, Black Ops Gulf War, bude součástí prezentace na Xbox Showcase.

Nový díl Call of Duty kompletně představen na Xbox Showcase

Server The Verge a Insider Gaming uvádějí, že odhalení hry Black Ops Gulf War se očekává před konáním Summer Games Fest. Představení by mělo přijít před tradičním červnovým festivalem, což naznačuje, že se vydavatelé rozhodli pro tradičnější přístup k odhalení hry.
Na Xbox Showcase, který se bude konat v rámci Summer Games Fest, se očekává detailní představení hry, včetně prohlídky některé z misí kampaně. Informace o multiplayerové části hry by měly být zveřejněny v srpnu, zatímco detaily o zombie režimu by měly následovat krátce poté. Vydání hry je plánováno na říjen letošního roku.
Podle portálu Insider Gaming bude nový díl Call of Duty obsahovat open-world kampaň vyvinutou studiem Raven Software, zatímco za multiplayer a zombie módy bude zodpovídat Treyarch Games. Vzhledem k nedávné akvizici Activision Blizzard by Xbox mohl odhalit rozšíření svého herního katalogu, což naznačuje, že Black Ops Gulf War nemusí být jediným oznámením souvisejícím s Call of Duty, které se objeví v červnu.
Obrázek: callofduty.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS