Přeskočit na obsah

Navštivte tradiční ATC RoadShow 2022

Společnost AT Computers již tradičně vyrazí na svou ATC RoadShow a přivítá resellery v 6 městech České republiky.

ATC s vendory uvítají zákazníky v úterý 26. dubna v Praze, ve středu 27. dubna v Brně, ve čtvrtek 28. dubna v Ostravě a pak další týden v úterý 3. května v Plzni, ve středu 4. května v Liberci a ve čtvrtek 5. května v Pardubicích. Účast je pro resellery zcela zdarma, jen je potřeba registrovat se přímo na stránkách www.atcomp.cz.

Opět tak můžete těšit na celodenní program plný krátkých, ale informacemi nabitých prezentací obchodních partnerů z řad předních výrobců a dodavatelů ATC, jmenovitě jde o zástupce značek i-tec, AVACOM, Synology, OWA Armor, Virtuos, TP-Link, SIL, EPSON, Jabra, Cisco, QNAP, Microsoft, ASUS, iiyama a D-Link, a samozřejmě nebudou chybět ani novinky z ATC či závěrečná tombola.

Martin Wanke, marketingový ředitel ATC k roadshow dodává: „Jsme skutečně velmi rádi, že se s našimi zákazníky můžeme opětwa setkat osobně a můžeme jim přivézt nové informace, inspiraci a energii pro další společný business. Novinek je víc než dost, tak všechny srdečně zvu – přijďte se za námi podívat!“.

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy