Přeskočit na obsah

Nejnovější aktualizace Zaklínače 3 přináší podporu Intel XeSS

Hráči oblíbeného RPG titulu The Witcher 3: Wild Hunt se dočkali nové aktualizace, která přináší podporu pro technologii Intel XESS.

Podpora Intel XeSS v The Witcher 3

Tato aktualizace se týká verze hry pro PC a přidává podporu pro tento moderní systém umělé inteligence od společnosti Intel. Intel XESS umožňuje podobně jako DLSS vylepšení vizuálního zpracování hry díky pokročilým algoritmům strojového učení, což by mělo vést ke zlepšení grafiky a celkového dojmu z hraní. Tato technologie také umožňuje vylepšení výkonu hry na vybraných zařízeních s procesory Intel.

Pro hráče to znamená, že si mohou užít hru s ještě lepšími vizuálními efekty a s větší stabilitou při hraní na zařízeních s procesory Intel. Vývojáři také slibují, že tato aktualizace přinese další vylepšení, jako jsou opravy chyb a optimalizace výkonu.

The Witcher 3: Wild Hunt je jednou z nejúspěšnějších her posledních let a získala mnoho pozitivních recenzí za svůj příběh, herní systém a vizuální zpracování. Tato aktualizace by měla hru ještě více vylepšit a poskytnout hráčům ještě lepší zážitek z hraní.

Obrázek: thewitcher.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy