Search
Close this search box.

New York City rozšiřuje veřejnou síť LoRaWan

New York City rozšířilo budování veřejné sítě LoRaWan ve všech pěti městských částech města.

Díky kombinovanému provozu nasazení věžové sítě Senet na úrovni operátora, partnerských sítí rádiového přístupu (Ran) a jeho rozšířené integrace pokrytí se sítí Helium, Senet tvrdí, že jeho síť v New Yorku je jednou z největších a nejhustších metropolitních nasazení veřejného připojení LoRaWan v Severní Americe.

Integrační partnerství

Integrační partnerství Senetu se sítí Helium Network poskytuje přístup k více než 27 500 hotspotům kompatibilním s Helium v ​​oblasti New York City, čímž se zahušťuje a rozšiřuje pokrytí sítě LoRaWan nabízené společností Senet.

Kromě toho mohou zákazníci v New York City použít Senet jako onramp na úrovni operátora do sítě Helium. Podle Senetu díky integraci svých řešení prostřednictvím něj zákazníci těží z robustních služeb správy sítí a zařízení, které poskytují spolehlivost a odezvu pro škálované aplikace IoT. Připojení k síti Helium je k dispozici prostřednictvím nabídky rozšířeného pokrytí společnosti Senet ve výchozím nastavení a bez dalších nákladů pro zákazníky společnosti Senet.

Toto husté pokrytí sítě nabízí poskytovatelům řešení a koncovým zákazníkům okamžitou a měřitelnou hodnotu. Například společnost Senet uvádí, že jeden z jejích hlavních zákazníků zaznamenal 25procentní nárůst hlášení venkovních připojených aktiv v důsledku získání přístupu k pokrytí Heliem v New Yorku prostřednictvím spravovaných síťových služeb společnosti Senet.

Díky kapacitě pro připojení a správu milionů zařízení IoT založených na senzorech v celém New Yorku, Senet spolupracuje s představiteli samospráv, poskytovateli řešení pro správu komerčních a obytných budov a utilitami na spuštění a rozšíření různých modernizací infrastruktury, poskytování komunálních služeb, a programech udržitelnosti zdrojů.

New York se snaží zaujmout vedoucí pozici v zavádění legislativy, která by řešila nebezpečí úniku plynu, požárů a výbuchů v obytných domech. Návrh zákona S3705 Senátu státu New York, který je v současné době ve výboru, vyžaduje, aby všechna dočasná a trvalá obydlí ve státě instalovala provozuschopný detektor hořlavých plynů, který se bezdrátově připojí k plynárenské společnosti.

Na podporu této nově vznikající legislativy společnost Senet oznámila, že provádí terénní testy s několika partnery pro řešení pro bezpečnost plynů a velkým poskytovatelem multiutilitních služeb s cílem vyvinout a dodat řešení pro detekci úniku plynu a automatické vypínání navržená tak, aby zlepšila bezpečnost a spolehlivost v celé regionální distribuční síti zemního plynu.

Senet také navázal partnerství s New Cosmos USA, globálním dodavatelem plynových detektorů a plynových poplašných systémů, a ProSentry, poskytovatelem řešení pro monitorování budov, který poskytuje řešení pro bezpečnost plynů pro vícebytové jednotky v New Yorku.

Kromě toho Senet spolupracuje s poskytovatelem řešení pro monitorování budov ProSentry na dodání kompletního modulárního systému bezdrátově propojených senzorů v budově pro úniky plynu, úniky vody, detekci cigaretového kouře, výparů a THC, provoz výfukových ventilátorů, pohyb výtahu, teplotu kotle, a ochranu proti škůdcům.

Městská infrastruktura

„Technologie IoT stále více ovlivňují způsob, jakým některá z největších světových měst budují a provozují komunální infrastrukturu a optimalizují poskytování služeb, a díky tomuto špičkovému nasazení sítě se New York City dostane do čela této nové vlny inovací,“ řekl. Bruce Chatterley, generální ředitel společnosti Senet.

„Síť Senetu v New York City je jednou z největších a nejhustších metropolitních implementací veřejné konektivity LoRaWan v Severní Americe a těšíme se na pokračující partnerství s představiteli obcí a podniků, abychom pomohli zvýšit provozní efektivitu, zachování zdrojů a celkovou ekonomickou vitalitu.“

Zdroj: smartcitiesworld.net

Zdroj: IOT NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS