Přeskočit na obsah

NHL 24 se představuje

EA Sports představuje novinky v očekávaném pokračování hokejové série NHL. Co mohou fanoušci očekávat od NHL 24?

NHL 24 se ukazuje

EA Sports se každý rok snaží co nejvěrněji zrekonstruovat dynamiku a náročnost profesionálního hokeje ve své sérii NHL. V posledních letech byly výsledky různé, ale s NHL 24 se společnost snaží přinést řadu aktualizací, které by měly hru přiblížit k reálnému hokeji více než kdy dříve.

Klíčovým prvkem je Exhaust Engine, systém, který určuje výkon hráčů na základě jejich vytrvalosti a odměňuje hráče za ofenzivní útoky. Nový systém Goalie Fatigue zase zajišťuje, že brankář není tak efektivní při první střele v přesilovce jako při následujících střelách. Další novinkou je systém Sustained Pressure, který odměňuje týmy za dlouhodobý útok v útočné třetině.

V rámci ovládání přichází NHL 24 s novým uspořádáním Total Control, které umožňuje hráčům provádět různé pohyby intuitivnějším způsobem. Systém Vision Passing pak umožňuje rychlé jednotlačítkové přihrávky.

Co se týče herních režimů, World of Chel přináší Battle Pass s bezplatnými a prémiovými úrovněmi, které obsahují nové kosmetické a užitečné předměty. Na druhou stranu, EASHL nabízí 16 zápasů na cestě do play-off

Obrázek: ea.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS