Search
Close this search box.

Nokia vybrána pro modernizaci hlavní hlasovou síť du

Společnost Nokia oznámila, že byla vybrána k modernizaci základní sítě s přepínáním okruhů společnosti Emirates Integrated Telecommunication Company (EITC). V rámci projektu Nokia rozšíří a zmodernizuje stávající IP multimediální subsystém (IMS) Voice Core Network s cílem rozšířit služby Voice over Long Term Evolution (VoLTE).

Po úplném nasazení projekt zvýší kvalitu hlasu a umožní zákazníkům přístup k novým pokročilým službám. Modernizace stávající infrastruktury du zajistí hladký přechod na služby Voice over New Radio (VoNR).

Nasazení také umožní du poskytovat zákazníkům vylepšené pevné hlasové služby.

Nokia poskytne operátorovi svá řešení AVA Traffica a Mediation, aby nabídla zásadní informace v reálném čase, které zlepšují správu sítě.

Nasazení řešení Nokia navíc poskytne podporu uživatelům 3G, dokud nebudou připraveni upgradovat své telefony na podporu služby VoLTE, a zvýší současnou kapacitu IMS tak, aby vyhovovala rostoucímu využití sítě.

Samar Mittal, viceprezidentka pro cloudové a síťové služby (CNS), Global Business Center (GBC) ve společnosti Nokia MEA uvedla: „Spojené arabské emiráty jsou prvním nositelem digitalizace, což vede ke značné poptávce po vysoce výkonných hlasových a datových službách. Tento projekt s du má přímý pozitivní dopad na koncové uživatele, kteří budou těžit z vysoce kvalitních hlasových zážitků napříč všemi technologiemi a zároveň položí základy pro nové a vzrušující služby v budoucnu.“

Saleem AlBlooshi, Chief Technology Officer, ve společnosti du řekl: „Zůstáváme odhodláni neustále zlepšovat zkušenosti našich zákazníků, a proto jsme hrdí na to, že můžeme představit iniciativu modernizace a rozšíření našeho hlasového jádra. S inovativními řešeními Nokia můžeme zvýšit výkon naší hlavní sítě a optimalizovat kvalitu služeb. Naše několikaletá spolupráce se společností Nokia je velmi úspěšná a jsme nadšeni, že jsme se s ní mohli znovu spojit v tomto zásadním projektu. Kromě toho jsme nadšeni, že můžeme odhalit nové a moderní služby, které určitě potěší naše uživatele. Tento projekt představuje významný milník v naší snaze poskytovat ještě větší hodnotu a zkušenosti naší věrné zákaznické základně.”

TZ

Obrázek: Freepik/WangXiNa

Zdroj: NETGURU NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS