Přeskočit na obsah

Nové výkonné paměťové sady DRAM Viper Venom DDR5

Paměti DDR5 poskytují vynikající výkon, stabilitu a potenciál pro přetaktování s nejnovější podporou PMIC. Viper Venom RGB a non-RGB SKU budou k dispozici s frekvencemi od 5200 MHz do 6200 MHz.

Paměťové sady Viper Venom DDR5 zahrnují verze s RGB i bez RGB podsvícení. Nový design tepelného štítu Venom kombinuje unikátní světelnou lištu RGB a vlastní hliníkový rozdělovač tepla s matně černo-stříbrnou vzorovanou grafikou. Vysoce kvalitní moduly jsou vybaveny vestavěným tepelným senzorem pro sledování výkonu, zatímco vynikající odvod tepla pomáhá předcházet nebezpečí přehřátí. Fyzická výška modulu může zabránit interferenci s většinou CPU chladičů na trhu. Kromě toho má světelný RGB pruh zcela nový design s aktualizovaným synchronizačním softwarem a vzory osvětlení. A co je nejdůležitější, všechny moduly Venom RGB DDR5 jsou 100% kompatibilní s nejnovějšími základními deskami ASUS, ASROCK, GIGABYTE a MSI a lze je synchronizovat s jejich RGB systémy.

Funkce pro vyšší výkon

Jedinečná architektura paměti DDR5 nabízí lokalizované úpravy napětí založené na uzamčeném/odemčeném PMIC (Power Management Integrated Circuit) a SPD HUB (Serial Presence Detection), které mohou poskytovat simultánní monitorování a prahovou ochranu, inteligentní řízení napětí a správu napájení pro dosažení komplexnější regulace napětí. Funkce on-die ECC navíc umožňuje aktivní korekci chyb pro zlepšení integrity dat a zvýšení výkonu a stability.

Paměťová sada Viper Venom DDR5 podporuje přetaktování nejnovějšího profilu Intel XMP 3.0 a poskytuje přesnost a stabilitu pro snadné přizpůsobení výkonu konkrétním úkolům. Každý modul je sestaven pomocí desetivrstvé desky plošných spojů a přísně tříděných integrovaných obvodů, aby nabízel špičkovou integritu signálu a bezkonkurenční spolehlivost výkonu systému.

TZ

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy