Přeskočit na obsah

Novým personálním ředitelem TTC MARCONI se stal Petr Berchtold

Novým personálním ředitelem společnosti TTC MARCONI se od dubna stává Petr Berchtold, který bude mít na starosti kompletní personální strategii TTC MARCONI v České republice a na Slovensku. Zároveň bude velmi úzce spolupracovat s vedením celé skupiny TTC na organizačním rozvoji a zajištění osobního rozvoje zaměstnanců.

„Petr k nám přichází v náročném období, kdy na celém trhu dochází ke změnám spojeným s důsledky pandemie covid-19 i války na Ukrajině. Schopnost firem rychle reagovat na změny a přizpůsobovat jim své vnitřní fungování je dnes důležitější než dříve. Věřím, že pro nás Petr bude v této oblasti velkým přínosem,“ říká Ondřej Havlík, výkonný ředitel TTC MARCONI.

Petr se v oblasti lidských zdrojů pohybuje více než 15 let. Ve vedoucích HR pozicích působil například ve společnostech Škoda Transportation, O2 Telefonica Czech Republic, či naposledy v DURA Automotive CZ. V předchozích letech pracoval také jako klíčový manažer pro oblast B2B zákazníků ve společnostech O2 a UPC, a má tak přímé zkušenosti z obchodu v oboru telekomunikací a informačních technologií.

TZ

Zdroj: JOBS NETWORK NEWS

Zdroj: B2B NETWORK NEWS

Generated by Feedzy