Přeskočit na obsah

Novým výkonným ředitelem TTC Marconi je od ledna Ondřej Havlík

Novým výkonným ředitelem české pobočky telekomunikační firmy TTC Marconi je od ledna dosavadní šéf pro strategický rozvoj Ondřej Havlík (33). Nahradil Josefa Šelepu, který zůstává předsedou představenstva celé skupiny TTC. Firma to uvedla v tiskové zprávě.

Havlík v TTC působí třetím rokem. Vystudoval pražskou Vysokou školu ekonomickou, obor podniková ekonomika a management. V minulosti zastával různé pozice v poradenských a investičních společnostech, mimo jiné v Deloitte Czech Republic.

„Na převzetí pozice výkonného ředitele se Ondřej v uplynulém roce velmi zodpovědně připravoval. Jsem přesvědčený, že se pod jeho vedením bude TTC Marconi I nadále úspěšně rozvíjet a posilovat svoji pozici jednoho z nejvýznamnějších středoevropských dodavatelů telekomunikačních a bezpečnostních řešení pro kritickou infrastrukturu,“ uvedl Šelepa.

TTC Marconi působí od roku 1993 na evropských telekomunikačních trzích jako systémový integrátor a dodavatel komunikačních sítí nové generace pro oblast energetiky, telekomunikací, dopravy, veřejné správy, obrany a bezpečnosti. Patří do skupiny TTC, která ve fiskálním roce 2020 zvýšila obrat o tři procenta na 1,02 miliardy Kč.

Konsorcium vedené TTC Marconi loni mimo jiné získalo zakázku od společnosti ČEZ Distribuce. Firmě dodá technologii pro vzdálené měření a datové centrum za 2,1 miliardy korun. Šestiletá zakázka počítá s vybavením 20.000 transformačních stanic zařízením pro měření na dálku a vybudováním datového centra, které umožní zpracování a analýzu dat z těchto stanic.

Zdroj: ČTK/allnews.cz

Foto: TTC Marconi

Zdroj: JOBS NETWORK NEWS

Zdroj: B2B NETWORK NEWS

Generated by Feedzy