Search
Close this search box.

Nvidia vydala video neuvěřitelného AI poháněného simulátoru holičství

Technologie umělé inteligence (AI) nabývá stále většího významu v mnoha oblastech. Nová ukázka využití této technologie přichází od společnosti Nvidia, která představila video, ukazující AI poháněný simulátor holičství.

Nvidia odhaluje nové technické video

V průběhu videa můžeme vidět, jak umělá inteligence aplikace zpracovává digitální model člověka s dlouhými vlasy, který přišel do kadeřnického salonu. Program dokáže nejen správně rozdělit vlasy na jednotlivé prameny, ale také dokáže rozpoznat texturu a hustotu vlasů. Poté může holič nastavit různé nástroje a vybrat si účes podle přání zákazníka.

Celý proces je fascinující a zanechává dojem, že se jedná o opravdového kadeřníka. Tento simulátor od Nvidie by mohl být velmi užitečný pro budoucí vývoj modelů, zábavní průmysl či ke školení kadeřníků. Navíc by bylo možné použít tento simulátor pro vytváření vlastních digitálních avatarů, které by mohly sloužit jako virtuální modely pro různé účely.

Tento simulátor by také mohl sloužit jako inspirace pro vývoj nových technologií. Možnosti využití této technologie jsou nekonečné a je jen otázkou času. Zkrátka a dobře, tato AI poháněná technologie je opravdu fascinující. Video naleznete níže.

Obrázek: unsplash.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS