Přeskočit na obsah

Oculus Studios oznamují nový VR titul Batman: Arkham Shadow

Batman: Arkham série, která předefinovala žánr superhrdinských her, se rozšiřuje o nový VR titul, Batman: Arkham Shadow, pod vedením studia Camouflaj.

Nová hra ze světa DC

Batman: Arkham série, která zásadně ovlivnila akční hry po vydání Arkham Asylum, se rozrostla o několik hlavních pokračování a menší spin-off hru Batman: Arkham VR z roku 2016. Hra, která byla spíše technologickou ukázkou než plnohodnotným titulem, si získala popularitu díky vysokým prodejům a možnosti vstoupit do kůže Mstitel v plášti pomocí headsetů PlayStation VR, Oculus Rift nebo HTC Vive. Nyní Oculus Studios představuje další VR hru situovanou do vesmíru Batman: Arkham, s názvem Batman: Arkham Shadow.

Zatímco původní hry série Arkham Asylum, City a Knight vyvinulo studio Rocksteady, které stojí i za Batman: Arkham VR, na novém titulu Batman: Arkham Shadow se podílí studio Camouflaj, známé díky hrám République a Iron Man VR.

Podrobnosti o hře jsou zatím omezené, ale Ryan Payton, zakladatel a šéf studia Camouflaj, na webu studia zveřejnil oznámení o hře. V něm uvádí, že Batman: Arkham Shadow je navržen tak, aby využil plného potenciálu headsetu Meta Quest 3 a stane se tak ultimátní VR hrou.

Obrázek: camouflaj.com

Zdroj: Gamers Generation 

Zdroj: ICT NETWORK NEWS