Přeskočit na obsah

Odhalena 5. sezóna pro Call of Duty: Mobile

Pátá sezóna hry Call of Duty Mobile byla odhalena a velká aktualizace přináší přidání mapy Armada Strike, útočné pušky FFAR 1, nový sezónní event a další novinky. Také došlo k aktualizacím turnajového módu hry.

Nová sezóna pro Call of Duty: Mobile

Oznámená 5. sezóna pro Call of Duty: Mobile začne 31. května v 17:00 PT / 20:00 ET. Sezóna zahrnuje zcela nový battle pass s 50 úrovněmi bezplatných a prémiových předmětů, včetně nových skinů pro operátory, modře vytlačených zbraní a dalšího.

Hlavní novinkou battle passu je útočná puška FFAR 1 z Black Ops Cold War, která se odemyká na 21. úrovni bezplatného passu. Další bezplatnou odměnou je Guardian scorestreak na 14. úrovni, což je nasaditelné zařízení, které vysílá radiaci zpomalující pohyb nepřátel, zkreslující jejich vidění a způsobující konstantní nízké poškození.

Prémiové úrovně nabízejí skiny pro operátory Rampage, Synaptic, Sims a Roze. K dispozici jsou také modře vytlačené zbraně pro AK117, ZRG 20MM, Switchblade X9 a nový FFAR 1.

Sezóna 5: Get Wrecked přidává do multiplayerové hry mapu Armada Strike z Black Ops Cold War, kde se boje odehrávají nad a pod palubou bitevní lodi. Stejně jako standardní verze, mobilní mapa bude obsahovat lanové sestupy pro rychlý přístup mezi oběma úrovněmi. Hráči také budou moci skočit na plavbu a obklíčit své protivníky vodními trasami.

Obrázek: callofduty.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS