Přeskočit na obsah

Odhaleny nové detaily o postavách Diabla IV

Vývojáři očekávaného Diabla IV zveřejnili nové video, ve které přibližují svět Sanctury a odhalují novinky týkající se postav a příběhu hry.

Vývojáři odhalili další informace o příběhu Diabla IV

Diablo 4, dlouho očekávaná démonická ARPG od společnosti Blizzard Entertainment, přináší fanouškům další vzrušující informace a lákavé pohledy na svět Sanctuary. Nedávno bylo zveřejněno téměř osmiminutové video s názvem „A New Saga“, které nás ještě více vtahuje do temného a nebezpečného prostředí, ve kterém se příběh odehrává.

V tomto videu se vývojáři věnují historii série Diabla, od prvních kroků až po děj čtvrtého dílu. Přinášejí nám přehledný pohled na vývoj série, jak se vyvíjela a měnila v průběhu let. Vývojáři nám také představují konflikt mezi Inariem a temnou královnou Lilith, který tvoří jádro příběhu Diablo IV. Zasvěcují nás také do původu několika hlavních postav, které v této hře budeme potkávat. Z bety již známe například Loratha Nahra, horadrimského učence, dobrodružnou Neyrelle či velekněžku Pravu. O těchto postavách padla ve videu větší zmínka.

Obrázek: blizzard.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS