Přeskočit na obsah

Odolný tlačítkový 4G telefon

Společnost TCL Communication uvedla na český trh odolný 4G telefon TCL 3189 s certifikací IP68, který je určen pro celodenní používání v terénu. Nevadí mu pády ani nárazy a nabízí zvýšenou odolnost proti poškrábání. Výhodou zařízení je také snadné ovládání v pracovních rukavicích díky dostatečně velkým tlačítkům.

TCL 3189 vyplňuje mezeru na trhu a cílí na ty, kteří jsou zvyklí na ovládání telefonu tlačítky, a přitom chtějí využívat výhod 4G sítí, jako jsou čisté hovory přes VoLTE. Novinka obsahuje baterii s kapacitou 2200mAh, která uživatelům zajistí až 35 hodin hovoru a až 420 hodin – tedy 17 dní – v pohotovostním režimu. Telefon se prodává za 2290 Kč v barvách Illuminating Yellow a Himalaya Gray.

Ať už máte zálibu v outdoor aktivitách nebo pracujete v dílně, u TCL 3189 oceníte kompaktní konstrukci a stupeň krytí IP68, což znamená, že telefon odolá prachu, špíně i písku. Bez problémů navíc zvládne i ponoření do hloubky až 1,5 metru pod dobu 30 minut. TCL 3189 podporuje technologii VoLTE umožňující HD hovory ve 4G LTE sítích. Disponuje operační pamětí 64 MB RAM a vnitřním úložištěm 128 MB ROM, které můžete pomocí MicroSD karty rozšířit o dalších 32 GB.

Díky oku na spodní hraně telefonu připevníte třeba karabinu nebo lanko. Nechybí ani bezdrátové připojení Bluetooth, praktický 2Mpx fotoaparát a svítilna, takže je novinka dobře vybavena na cesty i práci v terénu. Na zadní straně najdete SOS tlačítko pro případ nenadálých událostí.

TZ

Zdroj: KANKRY