Přeskočit na obsah

OMEN 16 s inovativním řešením odvodu tepla

Ostřílení hráči touží po nejnovějších výdobytcích v oblasti hardwaru i softwaru, které jim umožní hrát současné tituly na maximální výkon a plně se dostat do dění, v němž v poslední vteřině dosáhnou vítězství nebo pokoří doposud neporazitelného nepřítele. Nejnovější přírůstek ekosystému OMEN se zaměřují na vytváření nových zážitků, které předčí očekávání hráčů, udrží je ve spojení, pobaví a nadchnou pro to, co bude následovat.

Přepracovaný tepelný management: Vylepšení v podobě přidané páté tepelné trubice (heat pipe) a čtvrtého otvoru na odvádění vzduchu umožnilo snížit o další 3 % teplotu na pantu GPU a o dalších 14 % teplotu spodní části SSD. Zároveň také přispělo ke snížení hlučnosti o 5 % ve srovnání s předchozí generací, hráči se tudíž mohou v klidu zcela ponořit do svých oblíbených herních titulů.

Procesory v harmonii: Díky využití vestavěného infračerveného termočidla dokáže OMEN Dynamic Power v rámci systému OMEN Gaming Hub přesně detekovat kapacitu CPU a GPU v reálném čase a dynamicky rozdělovat výkon mezi obě jednotky. To umožňuje vytvořit dodatečnou výpočetní rezervu a optimalizovat FPS podle toho, co se zrovna ve hře odehrává, aby byl zážitek z každé hry co nejlepší. Tato technologie umožňuje dosáhnout až 18% nárůstu výkonu v benchmarku 3D Mark Time Spy a až 36% nárůstu výkonu procesoru ve srovnání s loňským modelem.

Jedinečný výkon: Ohromující grafické propracování vdechuje život nejnovějším herním titulům zásluhou grafické karty pro notebooky NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti a nejnovějším technologiím MAX Q nebo AMD Ryzen RX 6650M. Zásluhou procesorů až řady Intel Core i9-12900H6 nebo procesorů AMD Ryzen 9 6900HX určených pro mobilní zařízení7 budete jednotlivými úrovněmi moci postupovat rychleji než kdykoli předtím. S moduly DDR5 s obnovovací frekvencí 4800 MHz o kapacitě až 32 GB se vyhnete zahlcení paměti v tu nejnevhodnější dobu a k rychlému přístupu k důležitým souborům využijete pevný disk PCIe Gen4x4 SSD s kapacitou až 2 TB.

Podmanivý obraz: Dění na obrazovce brilantně vykresluje QHD8 IPS panel s obnovovací frekvencí 165 Hz, dobou odezvy 3 ms a 100% pokrytím sRGB. Pomocí displeje s certifikací Eyesafe od společnosti TÜV Rheinland a automatickému snímači jasu, které se starají o to, aby vaše oči zůstaly svěží i během těch největších dobrodružství, si vychutnáte obraz s potlačením modré složky světla. Jasné barvy najdete také na klávesnici s RGB podsvícením kláves integrovaným do aplikace OMEN Gaming Hub Light Studio, díky které dosáhnete vzhledu, jenž přesně odpovídá hernímu prostředí.

TZ

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS