Přeskočit na obsah

Originální RPG Little Devil Inside se připomíná novým trailerem

State of Play se tentokrát zaměřoval spíše na méně známé tituly. Jedním z nejzajímavějších byl bezesporu Little Devil Inside.

Jedním z nejzajímavějších trailerů, které se objevily na posledním State of Play je rozhodně nová ukázka ze hry Little Devil Inside, která nám stále neprozrazuje příliš z toho, co od hry očekávat, ale aspoň trošku naznačuje.

Jedním z hlavních lákadel je bezesporu originální vizuální styl v kombinaci s interaktivním otevřeným světem. V něm budete zjevně cestovat rozmanitými způsoby. Od vlastních nohou, přes auta až po vlaky. Přitom můžete narážet na nejrůznější překážky, jako je například stádo ovcí a vždy musíte rozhodovat, jak se v dané situaci zachováte. Po návštěvě tajemného sídla se potom hlavní postava bude setkávat s hrozivými tvory, připomínajícími démony a čeká vás snaha udržet se v teple, vařit si a naplňovat další k životu nutné potřeby. Chybět nebudou ani akčnější pasáže, kde se budete muset porvat s pořádnou partou nepřátel.

“Tato hra není o tom, co nejdříve vylevelovat svoji postavu a proběhnout veškerý obsah. Tempo hry je designované tak, aby se pokusilo dotknout hráčových emocí a dalo mu dost času a prostoru, aby nasál  rozmanitou atmosféru,” popisuje jeden z vývojářů John Choi.

Celkově Little Devil Inside působí hodně zajímavě a rozhodně ho zařazujeme do svého seznamu očekávaných herních titulů. Tuto výpravu do nádherného a přitom děsivého světa nechceme v žádném případě minout. Hra vyjde v průběhu příštího roku na PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 i Nintendo Switch.

Martin Havel

Obrázek: psu.com 

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy