Přeskočit na obsah

Osmiportový switch s bleskurychlým připojením 10G

Nový stolní switch (přepínač) TP-Link JetStream TL-SX3008F je vybavený 8 porty SFP+ s rychlostí 10 Gbit/s a je integrovaný do platformy Omada SDN.

Bleskurychlé připojení 10G Novinka prostřednictvím zmíněných portů poskytuje širokopásmové připojení s vysokou propustností a přepínací kapacitou 160 Gbit/s bez blokování. Díky podpoře statického směrování je tok dat směrovaný po lokální síti, a tímto způsobem je zajištěno efektivnější využívání síťových prostředků. Celková kapacita je vhodná pro využití v podnicích všech velikostí – od těch nejmenších až po ty velké.

Integrace do platformy Omada Cloud SDN Platforma Omada SDN (softwarově definovaných sítí) je novinka TP-Linku, jejímž účelem je integrace koncových zařízení (switchů, přístupových bodů a routerů) pod centralizovanou cloudovou správu. Výsledkem je vysoce škálovatelná síť spravovaná z jednoho intuitivního rozhraní, které si administrátor otevře, ať už se nachází kdekoliv. Právě pod tuto platformu je integrován i nový switch TP-Link JetStream TL-SX3008F, který tak bez problémů zapojíte do stávající sítě.

Kromě toho switch (přepínač) podporuje spoustu funkcí ve vrstvách L2+ a L3, díky čemuž je možné vytvořit vysoce škálovatelnou a robustní síť, jež může být efektivním řešením pro podniky různých zaměření a velikostí.

Pokročilé bezpečnostní funkce Přepínač podporuje také širokou škálu pokročilých bezpečnostních funkcí včetně vázání na adresy IP-MAC-Port-VID, zabezpečení portů, Storm Control či DHCP Snooping. Součástí je i integrovaný seznam typických útoků DoS či funkce řízení přístupu. A to z bezpečnostních funkcí není zdaleka všechno.

Optimalizace pro hlasové a video aplikace Díky pokročilé technologii Quality of Service (QoS) je možné datům hlasových a video aplikací přiřadit vyšší prioritu na základě různých faktorů, jako jsou IP adresa, MAC adresa, číslo UDP portu a další vlastnosti. Díky QoS se je možné spolehnout na to, že hlasové a video aplikace poběží bez přerušování, a to i když se nedostává šířky pásma.

Klíčové vlastnosti TL-SX3008F:

Bleskurychlá připojení 10G: 8 portů SFP+ s rychlostí 10 Gbit/s poskytuje vysoce propustné širokopásmové připojení a přepínací kapacitu 160 Gbit/s bez blokování.
Integrováno do platformy Omada SDN: Funkce ZTP (Zero-Touch Provisioning), centralizovaná cloudová správa a inteligentní monitorování.
Centralizovaná správa: Snadná a pohodlná správa přes cloudové rozhraní a aplikaci Omada.
Statické směrování: Směruje tok dat po lokální síti, čímž zajišťuje efektivní využívání síťových prostředků.
Robustní strategie zabezpečení: Funkce vázání na adresu IP-MAC, ACL, zabezpečení portů, ochrana proti útokům DoS, funkce Storm Control, funkce DHCP Snooping, ověřování protokolem 802.1X a Radius zajistí bezpečnost vašich dat.
Optimalizované hlasové a video aplikace: L2/L3/L4 QoS a funkce IGMP Snooping.
Samostatná správa: Webové rozhraní, CLI (konzolový port, Telnet, SSH), SNMP, RMON a funkce Dual Image přináší pokročilé možnosti správy.

TZ

@RadekVyskovsky

Zdroj: NETGURU NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy