Přeskočit na obsah

Panasonic převádí divize Security a Industrial Medical Vision do nové společnosti „i-PRO EMEA“

Společnosti Panasonic Europe B.V. a Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) dnes oznámily převod divizí Security a Industrial Medical Vision (IMV), které jsou aktuálně součástí společnosti PSCEU, do nově založené nezávislé společnosti i-PRO EMEA B.V. (i-PRO EMEA). Nová společnost začne formálně působit 1. října 2021 a bude součástí japonské pobočky společnosti Panasonic i-PRO Sensing Solutions Co., Ltd. (PIPS).

Firmy, které se zabývají zabezpečením a IMV, jsou součástí Connected Solutions Company společnosti Panasonic a mají za sebou přibližně 60 let úspěšného působení v oboru vývoje zabezpečovacího a zdravotnického vybavení. Na základě prvenství na poli inovací a technologie, které odpovídá potřebám a požadavkům trhu tím, že nabízí vynikající kvalitu snímků a spolehlivost produktů, je firma zavedeným a vedoucím hráčem na evropském trhu.

Spolu se změnou strategického zaměření společnosti PSCEU se společnosti Panasonic a PIPS rozhodly převést své podnikání a založit novou společnost s názvem i-PRO EMEA. Jejím cílem je rozšířit a navázat na odkaz, který společnost Panasonic budovala posledních 60 let.

„Společnost Panasonic s evropskými partnery podstatně rozšiřuje své obchodní aktivity v oblasti zabezpečení a IMV. Jsme velmi vděčni za úzkou a úspěšnou spolupráci s našimi partnery. Jsem opravdu vděčný za úspěšné založení firem v oblasti zabezpečení a IMV, které bylo možné jen díky tak silné síti partnerů. Vzhledem k tomu, že společnost PSCEU začala v rámci globální změny měnit své strategické směřování, hledali jsme takovou partnerskou společnost, která by úspěšně pokračovala v podnikání v oblasti zabezpečení a IMV a nadále působila v souladu s požadavky současného trhu a zákazníků. Myslíme si, že společnost PIPS je tou nejlepší volbou, jak můžeme tento podnik vést do prosperující budoucnosti,“ řekl Hirojuki Nišiuma, Managing Director společnosti PSCEU.

„Jsme velmi rádi, že jsme v Evropě založili nové pracoviště i-PRO. Založení společnosti i-PRO EMEA je významným krokem k dalšímu globálnímu růstu společnosti i-PRO,“ uvedl Masato Nakao, Chairman of the Board a CEO společnosti Panasonic i-PRO Sensing Solutions Co., Ltd. „V rámci účelu naší existence ve společnosti vyvíjíme a dodáváme produkty, které začleňují různé inovace pro naše zákazníky prostřednictvím ‚rozšiřování lidských smyslů pomocí technologie k zachycení okamžiků pravdy, aby přední profesionálové mohli jednat‘. Abychom mohli realizovat filozofii ‚Síla pravdy‘, která je zakotvena v logu naší společnosti, budeme i nadále flexibilní ve svém myšlení, odvážní ve svém úsilí a upřímní ve svých iniciativách.“

Společnost i-PRO EMEA bude mít ústředí v Amsterdamu a zahájí provoz 1. října 2021. Protože se obchodní kontakty při přechodu mezi společnostmi Panasonic a i-PRO EMEA nemění, bude každodenní provoz pokračovat jako obvykle.

TZ

@RadekVyskovsky

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy