Přeskočit na obsah

Partneři poskytnou komplexní řešení pro chytrá města a IoT

Společnosti Senet a Ready Wireless se spojily, aby dodaly end-to-end podniková a komunální řešení IoT, která kombinují platformu pro správu aplikací IoT a vizualizaci dat Ready Wireless a síť LoRaWan na úrovni operátora společnosti Senet.

Ready Wireless poskytuje širokou škálu přizpůsobitelných aplikací pro některé z nejrychleji rostoucích případů využití internetu věcí v segmentech inteligentních budov, chytrých měst a dopravy, včetně sledování majetku, monitorování životního prostředí a správy vozového parku.

Testování interoperability

Prostřednictvím tohoto partnerství dokončil Ready Wireless testování interoperability v síti Senet a bude prodávat, nasazovat a podporovat řešení s plány připojení Senet.

Senet tvrdí, že provozuje největší veřejnou síť na úrovni operátora v USA a podporuje soukromou, vlastníkem řízenou síť a konektivitu zařízení prostřednictvím své nabídky platformy jako služby (PaaS). Poskytování služeb na úrovni operátora, zabezpečení sítě typu end-to-end a správa sítě na podnikové úrovni jsou standardem v nabídce sítí společnosti Senet a jsou dodávány s řešeními Ready Wireless.

„Vytváření datově řízených aplikací pomocí senzorových a síťových technologií je obtížné, a když se provádí bez pečlivého plánování, často vede k jednobodovým řešením, která neškálují ani nepřinášejí požadované dlouhodobé výsledky,“ řekl Dennis Henderson, generální ředitel společnosti Ready Wireless.

„Partnerství se společností Senet je v naprostém souladu s naším přístupem k poskytování komplexních řešení, která řeší skutečné problémy dneška, a s flexibilitou a předvídavostí při škálování pro podporu budoucích potřeb. Síťové plánování, flexibilní modely nasazení a možnosti veřejných a privátních sítí společnosti Senet poskytují našim zákazníkům vše potřebné k tomu, aby byli úspěšní hned od začátku.“

Společnosti uvádějí, že se v současné době podílejí na několika komerčních nasazeních a rozsáhlých pilotních projektech s cílem optimalizovat prostředí v budovách a správu aktiv pro společnosti z Fortune 500, velké maloobchodní prodejny, velké veřejné budovy, kampusy a obytné komplexy.

„Jsme potěšeni, že můžeme spolupracovat s Ready Wireless a dodávat řešení LoRaWan do některých z nejrychleji rostoucích segmentů trhu IoT,“ řekl Bruce Chatterley, generální ředitel společnosti Senet. „Závazek Ready Wireless ke kvalitě ve velkém je evidentní v jejich robustních nabídkách řešení a dlouhodobých vztazích se zákazníky. Těšíme se na spolupráci napříč širokým spektrem trhů, abychom pomohli zákazníkům uvědomit si hodnotu dat řízených senzory pro krátkodobý i dlouhodobý provozní pokrok.“

Síťoví operátoři

Senet vyvíjí cloudový software a služby používané síťovými operátory, vývojáři aplikací a systémovými integrátory pro zavádění sítí internetu věcí (IoT) na vyžádání. Kromě průmyslových a komerčních aplikací navrhl Senet sítě inteligentních měřičů pro městské vodárenské okrsky po celých USA.

Ready Wireless je poskytovatel služeb spravovaných IoT a systémový integrátor. Společnost je komplexním řešením, které spojuje sítě, zařízení a portály a řeší závažné problémy firemních zákazníků. Předpřipravená řešení řeší kritické obchodní potřeby, jako je sledování kontaktů, rozptýlené řízení a správa majetku.

Zdroj: smartcitiesworld.net

Zdroj: IOT NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy