Přeskočit na obsah

Praha 12 v soutěži Zlatý erb opět sbírala ceny

V letošním ročníku soutěže Zlatý erb (krajské kolo – hl. město Praha) webové stránky Prahy 12 opět získaly první místo. Praha 12 tak v krajském kole obhájila titul nejlepších webových stránek již potřetí v řadě, což je mimořádný úspěch

V loňském roce získaly webové stránky Prahy 12 navíc i první místo v celostátním kole a staly se tak absolutním vítězem soutěže Zlatý erb v kategorii „webové stránky – města“. Bohužel, podle pravidel soutěže nemůže loňský vítěz soutěžit o nejvyšší titul ve dvou letech po sobě, proto do celostátního kola postupuje Praha 15, která byla v krajském kole druhá v pořadí.

Praha 12 dále získala i třetí místo v kategorii „Elektronické služby a projekty Smart City“ za projekt „Výstavba – stavební projekty“, který sleduje vznikající developerské projekty na území Prahy 12.

Slavnostní ceremoniál vyhlášení krajského kola se konal 8. září v Rezidenci primátora hl. města Prahy. Ceremoniálu se za Prahu 12 zúčastnili tajemnice Bohumila Budková a Vojtěch Pauch, vedoucí odboru informačních technologií. Další informace o soutěži Zlatý erb a výsledcích 23. ročníku jsou dostupné na webových stránkách www.zlatyerb.cz.

Zdroj: MČ Praha 12

Zdroj: eGOVERNMENT NETWORK NEWS

Zdroj: B2B NETWORK NEWS